Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Adrian Beckett novi Managing Director Imelde Ogilvy

Adrian Beckett je imenovan Managing Directorom (izvršnim direktorom) Imelde Ogilvy, agencije za tržišno komuniciranje i odnose s javnošću. Uprava se odlučila na ovu akviziciju zbog proširenja poslovanja i nove organizacijske strukture.

Agencija u ovom trenutku pruža komunikacijske usluge za međunarodne tvrtke, kao što su Unilever, Kraft Foods, IBM, Motorola i Apple, te domaće klijente CCS ulaganja, T.M.T Grupa i Okus mora.

Adrian Beckett, 36-godišnjak iz Velike Britanije, radio je u British American Tobaccu (BAT) od 1997. do kraja 2008. godine. Posjeduje veliko marketinško iskustvo, bio je zadužen za strateško razvijanje brandova, kao i razvoj novih poslova i strategija za tržišta u razvoju.

Tijekom godina uspješno je surađivao s globalnim marketinškim agencijama, ponajviše s Ogilvyjem. Tijekom karijere u BAT-u, između ostaloga, radio je u Rusiji i Skandinaviji, a između 2003. i 2004. i u Hrvatskoj. Nedavno, prije preseljenja u Zagreb, u Moksvi je radio u međunarodnoj savjetničkoj tvrtki za investicije.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.