Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Marušić odlazi u konzultante

Nakon tri godine rada u Hrvatskom Telekomu (HT) na mjestu operativnog direktora Sektora za informacijske i poslovne sustave, Sven Marušić odlučio je otići u privatni biznis.

Marušić će se posvetiti novim izazovima na IT tržištu u segmentu tehnološkog konzaltinga usmjerenog na integraciju IT-a i telekomunikacijskih tehnologija, piše Business.hr.

Član Uprave Hrvatskoga Telekoma za tehniku i informacijske tehnologije Božidar Poldrugač do novog imenovanja preuzet će poslove operativnog direktora tog sektora.

Tijekom vođenja Sektora za informacijske i poslovne sustave Sven Marušić je, ističu u HT-u, umnogome pridonio unapređenju organizacije IT-a, efikasnosti timskog rada i projektnog upravljanja te promociji korisničkog pogleda i uslužne kulture.

Među brojnim projektima koji su se provodili u tom razdoblju u Hrvatskom Telekomu izdvajaju konsolidaciju sustava za obračun i naplatu fiksnih i internetskih usluga HT-a, čija je završna faza, zahvaljujući izuzetnom angažmanu i visokoj motiviranosti svih članova projektnog tima, uspješno okončana početkom kolovoza 2010. godine. (A. P.)

Izvor:

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.