Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Manpower – više od 60 godina iskustva u inovativnim uslugama zapošljavanja

S više od 28.000 zaposlenika koji rade u 4.000 ureda u 82 zemlje svijeta, tvrtka je u mogućnosti svoje usluge ponuditi bilo kojoj organizaciji na globalnoj razini.

Tvrtka Manpower svjetski je predvodnik u industriji usluga zapošljavanja. Tvrtka vrijedna 21 milijardu dolara poslodavcima već više od 60 godina nudi lepezu usluga koje zaokružuju cijeli ciklus zapošljavanja i poslovanja, uključujući regrutiranje za privremeno, stalno i ugovorno zapošljavanje, procjenu i selekciju zaposlenika, edukaciju, zbrinjavanje viška zaposlenih, outsourcing i konzalting. Od 2008. Manpower posluje i u Hrvatskoj.

Fokus Manpowera je na povećanju produktivnosti kroz poboljšanu kvalitetu, efikasnost i smanjenje troškova radne snage, čime se klijentima omogućava da se usredotoče na njihovu osnovnu djelatnost.

S više od 28.000 zaposlenika koji rade u 4.000 ureda u 82 zemlje svijeta, tvrtka je u mogućnosti svoje usluge ponuditi bilo kojoj organizaciji na globalnoj razini. Svake godine, Manpower ispunjava potrebe 400.000 klijenata, uključujući male i srednje tvrtke u svim industrijskim granama, kao i najveće multinacionalne korporacije, a savjetuje i vlade razvijenih zemalja i onih u razvoju o politikama na tržištu rada. Oko tri milijuna ljudi je 2009. godine pronašlo stalni ili privremeni posao preko Manpowera, a kroz programe edukacije i usavršavanja koje je organizirao Manpower do sada je prošlo 11 milijuna ljudi.

Iako je sjedište kompanije u SAD-u, Manpower 68 posto svojih prihoda ostvaruje na europskom tržištu. Najveća tržišta tvrtke su Francuska (29 posto ukupnih prihoda), Ujedinjeno Kraljevstvo (12 posto ukupnih prihoda), SAD (10 posto ukupnih prihoda) i Italija (6 posto ukupnih prihoda).

Na tromjesečnoj razini tvrtka provodi vodeće istraživanje o zapošljavanju u industriji, kojim se utvrđuju namjere poslodavaca za zapošljavanje u sljedećem tromjesečju. "The Manpower Employment Outlook Survey" je najopširniji izvještaj takve vrste, jedinstven u svijetu po svojoj veličini (55.000 poslodavaca diljem svijeta), opsegu, trajanju (45 godina) i području na koje je usmjeren.

Kroz svoje programe društvene odgovornosti, Manpower je do sada osigurao značajna sredstva i investirao u održivi razvoj i obuku radne snage, oporavak nakon katastrofa, pomoć izbjeglicama, i borbu protiv krijumčarenja ljudi.

Manpower grupacija obuhvaća pet brendova: Manpower, Manpower Professional, Elan, Jefferson Wells i Right Management.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.