Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Posao iz snova – putujte po Aziji, jedite i zaradite 10.000 dolara

Talent za pisanje, neograničen apetit i strast za azijsku kuhinju te oko za nezaboravne fotografije glavni su uvjeti za posao.

Pei Wei, lanac azijskih restorana nedavno je raspisao natječaj u kojem traži međunarodnog dopisnika koji će putovati kroz Tajland, Vijetnam, Koreju, Kinu i Japan s njihovim glavnim kuharom i pisati blog o svojim iskustvima. Za kulinarsku turu od dva do tri tjedna dobit će 10.000 dolara.

Ako nekome ova ponuda zvuči primamljivo treba imati na umu da se od dopisnika očekuje da piše blog na engleskom, fotografira i snima video zapise na putovanju i jede sve, od ulične hrane do one iz restorana s pet zvjezdica. Uključeno je i pješačenje do udaljenih sela, obilaženje svjetski poznatih atrakcija i upoznavanje ljudi, od lokalnih farmera do poznatih kuhara.

Od idealnog kandidata Pei Wei zahtijeva "talent za pisanje, neograničen apetit, želju za eksperimentiranje s nepoznatim, oko za nezaboravne fotografije i snimanje istih, spontanost i strast za azijskom kuhinjom".

Ako vam se sve ovo čini privlačnim, registrirajte se na stranicama Pei Wei, pošaljite svoju sliku, životopis, i neki vaš blog. Možete poslati do četiri posta, pet fotografija i jedan YouTube video. Prijave se primaju do 20. prosinca 2010., a pobjednik će biti izabran oko 17. siječnja. Pobjednik će putovati u drugoj polovici veljače 2011. (T. B.)

Izvor: Peiwei

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.