Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Stjuardese seksi kalendarom privlače pozornost na stečaj

Deset stjuardesa Mexicana Airlinesa, koji je nakon odlaska u stečaj stopirao sve letove, snimilo je provokativan kalendar kako bi privukle pozornost na tešku situaciju u kojoj se nalaze.

Kalendar za 2011. godinu sadrži fotografije djevojaka u bikiniju i s avijatičarskim naočalama ili u minimaliziranim odorama snimljene u seksi pozama uz zrakoplov ili u pilotskoj kabini, javlja Business.hr.

Same su financirale projekt koji je stajao 8.000 dolara, što se isplatilo jer je 1.000 kalendara prodano u trenu. Drugo izdanje od 3.000 komada se izrađuje, a cijena će mu biti oko 12 dolara.

Kalendar je objavljen u vrijeme objave Mexicana Airlinesa o mogućem početku rada sredinom prosinca, kada bi posao ponovno dobilo samo 30 posto zaposlenika. Tvrtka je osnovana 1921. godine, poslovala je u 56 zemalja svijeta i jedna je od najstarijih svjetskih aviokompanija. (T. B.)

Izvor: Business.hr

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.