Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Eugen Paić-Karega novi predsjednik Uprave UniCredit Leasinga

Odlaskom dosadašnjeg predsjednika Uprave g. Luce Ziera na novu dužnost u okviru UniCredit Grupe, Nadzorni odbor UniCredit Leasinga imenovao je g. Eugena Paića-Karegu za novog predsjednika Uprave Društva.

Od početka siječnja 2011. Eugen Paić-Karega novi je predsjednik Uprave UniCredit Leasinga Croatia.

Eugen Paić-Karega diplomirao je 1995. na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu na smjeru financija. Profesionalnu karijeru započinje u HNB-u, u Direkciji nadzora i kontrole te zatim u BNP-Dresdner Bank Croatia u Internoj reviziji. Zagrebačkoj banci pridružio se 1998., radeći kao specijalist u Sektoru financija, gdje je 1999. imenovan direktorom Direkcije Upravljanja profitabilnošću. 2001. postaje direktor Sektora Upravljanja rizicima, nadležan za dnevno upravljanje kreditnim, tržišnim i operativnim rizikom, član je Kreditnog odbora i Odbora za upravljanje imovinom i obvezama (ALCO). Direktor Klastera financiranja osobnih potreba postaje godine 2005., nadležan za razvoj proizvoda i prodaje za gotovinske, auto, potrošačke, studentske i lombardne kredite.

"Preuzimanje vođenja tržišnog lidera u leasing industriji veliki je izazov", istaknuo je Eugen Paić-Karega, "naročito u području daljnjeg povećanja kvalitete usluge klijentima i partnerima. Smatram da će dobra suradnja s kolegama, klijentima i partnerima te osobne kompetencije stečene u dosadašnjem dijelu karijere omogućiti ostvarivanje kontinuiteta dobrih rezultata".

"Namjeravamo nastaviti blisku suradnju sa Zagrebačkom bankom kako bi dodatno obogatili ponudu za klijente banke te im leasing rješenja učinili lako dostupnima", dodaje novi predsjednik Uprave.

Luca Ziero, dosadašnji predsjednik Uprave Društva postao je Regionalni menadžer i bit će odgovoran za poslovanje leasing društava u Regiji (Hrvatska, Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina).

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.