Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Aplikacija za mobitel smišlja razloge za bolovanje

Umor od stresa na poslu neki pokušavaju riješiti odlaskom na bolovanje, a da bi to ostvarili često trebaju izmisliti dobar izgovor. U tome bi im mogla pomoći aplikacija Skiver, koja je predviđena za iPhone i mobilne uređaje koji rade na Googleovom operativnom sustavu Android.

Osnovna "prednost" te aplikacije, kako javlja Večernji list, je da pomaže zaposlenicima u smišljanju opravdanja za nedolazak na posao. Dovoljno je upisati broj dana "željenog" bolovanja, nakon čega će aplikacija prikazati popis bolesti od kojih biste mogli bolovati i preporučiti koliko slobodnih dana trebate uzeti.

I to nije sve, Skiver će, ako je potrebno, sastaviti čak i e-mail za vašeg šefa u kojem će biti opisan razlog izostanka. Aplikacija je zabavna, ali ne preporučuje se pretjerivanje, jer šefovi prije ili kasnije prozru "lažnjake". (T. B.)

Izvor: Večernji list

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.