Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Najbolje HR prakse 2010.

Dobitnici nagrade za Najbolje HR prakse za 2010. godinu su Cemex Hrvatska d.d., Podravka d.d., te SOS Dječje selo Hrvatska.

Od ove godine, MojPosao je, uz Istraživanje o najboljim poslodavcima koje se provodi već četiri godine, pokrenuo i izbor Najboljih HR praksi kako bi se istaknuo rad, trud i inovacije koje se primjenjuju u upravljanju ljudskim potencijalima.

Nagrada je dodijeljena tvrtkama koje su u vrijeme velikih izazova pronašle način kako unaprijediti vlastito poslovanje primjenom kreativnih rješenja. Te tvrtke ostvaruju zavidnu razinu u upravljanju ljudskim potencijalima, potiču razvoj, osiguravaju priliku za učenje i služe kao primjer drugima.

Dobitnici nagrade za Najbolje HR prakse za 2010. godinu su:

Cemex Hrvatska d.d. za projekt 'CEMEX BRINE - Gradimo zdravu i sigurnu budućnost zajedno'

Podravka d.d. za projekt 'Procjeniteljski razvojni centar Podravka'

SOS Dječje selo Hrvatska u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Zagreb za projekt 'Škola za SOS mame' (Proces regrutacije i selekcije u SOS Dječjem selu Hrvatska)

Kriteriji prema kojima je sedmeročlana komisija koju su sačinjavali stručnjaci s područja ljudskih potencijala, iz medija i poslovnog svijeta ocjenjivala najbolje HR prakse su:

Davanje dodatne vrijednosti organizaciji (mjerljivi poslovni uspjeh)
Uspješno ostvarenje cilja projekta
Originalnost, inovativnost, pravovremenost i kreativnost samog projekta
Broj obuhvaćenih zaposlenika i utjecaj na njih
Uloga i razvoj HR funkcije u organizaciji

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.