Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Nova metoda za povećanje razvojnog potencijala

Na temelju višegodišnjeg iskustva u prepoznavanju potencijala svojih polaznika, COTRUGLI Business School kreirala je metodu kojom se pojedincu omogućuje da osvijesti, usmjeri i maksimizira vlastiti razvojni potencijal.

Nova metoda za povećanje razvojnog potencijala

Assessment & Advisory Service koristi niz detaljnih upitnika koji provjeravaju urođene preferencije kandidata i načine na koje se one manifestiraju u ponašanju, posebice u poslovnom kontekstu. Također, ova metoda provjerava liderski i poduzetnički potencijal te strateško promišljanje.

Naglasak je na individulanom pristupu da bi se što bolje identificirala razvojna područja i osigurala relevantnost razvojnih preporuka. Svrha je unaprijediti učinkovitost te omogućiti efikasno suočavanje s izazovima poput stresa, timskog rada i komunikacijskih vještina. Osvještavanje Vašeg osobnog stila i kompetencija doprinijet će ostvarenju ciljeva i izgradnji stimulativne radne okoline.

"Assessment & Advisory metoda na sveobuhvatan način provjerava ključne razvojne potencijale samosvjesnih i ambicioznih profesionalaca. Drago mi je biti dio razvojnog tima koji će Vam više detalja predstaviti na prezentaciji 27. rujna 2011.", Ivica Vrančić, FCIPD.

Prezentacija Assessment & Advisory Service održat će se u prostorijama COTRUGLI Business School, Domobranska bb, Zagreb, 27. rujna s početkom u 18:00h. Tijekom prezentacije, zainteresirani će moći besplatno pristupiti mini testiranju na engleskom jeziku.

Prijave: www.cotrugli.eu/events

Više informacija: www.cotrugli.eu, +385 1 3706 255 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.