Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Poslodavac joj ostavio tri milijuna funti i luksuzan stan

Kućna pomoćnica iz Singapura bogatija je za tri milijuna funti i luksuzan stan koji joj je ostavio poslodavac.

Poslodavac joj ostavio tri milijuna funti i luksuzan stan

Da se bajke ostvaruju dokaz je kućna pomoćnica iz Singapura kojoj je poslodavac u nasljedstvo ostavio tri milijuna funti i luksuzni stan. Poslodavac, Dr. Quek Kai Miew, koji je preminuo prošle godine, na taj ju je način želio nagraditi za brigu koju je pružila njemu i njegovoj pokojnoj majci. Kućna pomoćnica, 47-godišnja Filipinka Christine, kaže da je "najsretnija služavka u Singapuru – s ili bez novca".

Lokalnim je novinama ispričala kako je bila shrvana nakon što je njen poslodavac preminuo. "Bili smo nerazdvojni i njegova smrt me jako pogodila budući da sam kod njega provela više vremena nego sa svojom vlastitom obitelji", rekla je Christine.

Kaže i da novostečeno bogatstvo nije promijenilo njen stil života. "Ne razmišljam mnogo o novcu koji sam dobila. Samo živim svoj život kao i prije, a ne kao bogata osoba. Ne mogu se ponašati drugačije samo zato što sada imam novaca", skromno zaključuje Christine. (T. B.)

Izvor: Daily Mail 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.