Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Imate li potrebu dodatno istaknuti Vaš natječaj?

Želite biti sigurni da će se na natječaj javiti pravi kandidati? Neka vaš oglas bude prvo što vide kad otvore stranicu. Odaberite opciju 'Ekskluzivni posao tjedna'.

Imate li potrebu dodatno istaknuti Vaš natječaj?

Ako je vaš cilj uputiti poziv potencijalnim kandidatima putem jedinstveno pozicioniranog  oglasa na naslovnici portala MojPosao, odaberite novi format u ponudi: Ekskluzivni posao tjedna.
Oglas se nalazi na samom vrhu naslovnice portala tijekom cijelog perioda oglašavanja što Vas ističe među ostalim tvrtkama.  Minimalni period trajanja oglasa u novom formatu je tjedan dana, dok se oglas najdulje može zadržati mjesec dana. Kada je riječ o broju pozicija unutar oglasa , onda je to jedna kao uvjet,  a pet kao maksimalan broj.
Kako biste iskoristili novu opciju oglašavanja ili imate dodatna pitanja, slobodno se obratite našim  savjetnicima za regrutiranje na broj 01 6065 275 ili putem maila na kontakt@moj-posao.net.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.