Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

2012. biramo najbolje poslodavce u regiji

Saznajte što vaši zaposlenici misle o tvrtki i usporedite se s tvrtkama u Srbiji i BiH. Uz status najboljeg poslodavca u Hrvatskoj, imate priliku osvojiti laskavu titulu 'Najbolji poslodavac regije 2012'!

2012. biramo najbolje poslodavce u regiji

Zaposlenici su ključna snaga vaše tvrtke. Istraživanje o zadovoljstvu i organizacijskoj klimi koje MojPosao provodi već šestu godinu za redom, pomaže tvrtkama sudionicama da prepoznaju slabosti i mane kod upravljanja ljudskim resursima i usporede se s tvrtkama istog gospodarskog kruga u regiji.

Znate li u kojoj su mjeri vaši zaposlenici zadovoljni radom u vašoj tvrtki? Na koji biste ih način mogli motivirati, povećati njihovu produktivnost i poboljšati radnu atmosferu? Gdje se nalazite u odnosu na druge tvrtke i koliko odstupate od ostalih?

 Saznajte kako vaši zaposlenici percipiraju svoja radna mjesta

Za potrebe vaše tvrtke provest ćemo interno standardizirano i anonimno istraživanje (rezultate dijelimo samo s vama), te izraditi i dostaviti vam izvješće koje će ukazati na snage i slabosti u upravljanju zaposlenicima. Također, omogućit ćemo vam jedinstvenu usporedbu s drugim tvrtkama (koje pripadaju istom gospodarskom krugu), što predstavlja dodatnu vrijednost ovog istraživanja.

Tvrtke s najboljim rezultatima osvojit će prestižnu titulu Najbolji poslodavac za 2012. godinu.
Titula najboljeg poslodavca prepoznata je u široj regiji, posebice na tržištu rada, gdje će javnost biti upoznata sa činjenicom da ulažete u svoje zaposlenike koji kod vas rade sa zadovoljstvom i daju svoj puni doprinos u radu.

Nagrađeni u Hrvatskoj mogu osvojiti titulu najboljeg poslodavca u regiji 

Istraživanje o najboljim poslodavcima 2012. godine postaje prepoznatljivo u regionalnim okvirima. Uz nagradu za najbolje poslodavce u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, tri najbolja sudionika dobit će priznanje za najboljeg poslodavca u regiji!

Sudjelovanjem u istraživanju imate priliku 'odmjeriti snage' s tvrtkama u Srbiji te Bosni i Hercegovini i potvrditi svoju kvalitetu u upravljanju ljudskim resursima ne samo u Hrvatskoj, već i šire. Najbolje hrvatske tvrtke na ovaj način dobivaju mogućnost za još širu prepoznatljivost i povećanje utjecaja svog branda van granica zemlje.  

Najbolje poslodavce također očekuje promocija u medijima, te svečana dodjela nagrade na svečanosti 16. svibnja 2012. u Zagrebu.

Direktnu prijavu obavite ovdje.

Sve dodatne informacije možete dobiti na mail adresi jurica.sarcevic@moj-posao.net

ili na telefon 01/6065 430.

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.