Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Cotrugli postala dio svjetske mreže poslovnih škola

Hrvatska poslovna škola Cotrugli Business School pridružila se svjetskoj mreži alumnija najpoznatijih poslovnih škola na svijetu koja omogućuje izravnu komunikaciju i posredovanje u riješavanju osnovne studentske potrebe - stanovanja.

Cotrugli postala dio svjetske mreže poslovnih škola

Cotrugli Business School nedavno se pridružila svjetskoj mreži vrhunskih poslovnih škola poput Harvarda, INSEAD-a, Whartona, Yalea, Cambridgea, Oxforda, Stanforda, UCLA, itd. Flat Club je portal koji okuplja alumnije svjetskih poslovnih škola u plaftormu putem koje mogu komunicirati. Ideja Flat Cluba je stvoriti povjerenje među ljudima sličnih interesa te im na taj način pomoći u osiguranju rješenja za kratkoročni smještaj.

Ovu ekskluzivnu mrežu za organizaciju kratkoročnog najma smještaja je pokrenulo dvoje MBA polaznika s London Business School. Komparativna prednost u odnosu na konkurenciju jest to što je korisnicima omogućeno da svoje stanove nude samo ljudima iz profesionalne mreže poslovnih škola, a ne svakom posjetitelju internetske stranice.

Na taj način je stvorena dinamika povjerenja - 70% stanova Flat Cluba nikada ranije nije oglašeno za iznajmljivanje. Korištenjem stručne mreže alumnija svjetskih poslovnih škola, Flat Club pomaže domaćinima steći dodatan prihod, a gostima omogućuje uštedu do 80% na cijeni noćenja te uživanje u udobnosti većeg prostora i kuhinje. Gosti se na ovaj način ne osjećaju kao turisti.

«Nadamo se da će nove mogućnosti umrežavanja i znatna ušteda na smještaju učiniti svako buduće putovanje naših MBA i EMBA polaznika još upečatljivijim.», komentirao je Jyoti Gupta, dekan Cotrugli Business School.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.