Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Lidl Hrvatska- dobitnik nagrade Poslodavac partner!

Jedan od vodećih trgovačkih lanaca prošao je strogi sustav ocjenjivanja za titulu 'Poslodavac partner' i postao jedna od pedeset tvrtki koje su osvojile cijenjenu nagradu za izvrsno upravljanje ljudskim resursima.

Lidl Hrvatska- dobitnik nagrade Poslodavac partner!

Lidl Hrvatska d.o.o.k.d. je nakon pet godina rada u Hrvatskoj dobio cijenjenu nagradu za izvrsno upravljanje ljudskim resursima pod nazivom “Certifikat Poslodavac Partner”. Ovo priznanje na području ''upravljanja ljudskim resursima i procesima zapošljavanja'' za Lidl ima izuzetnu važnost, budući da je Lidl ovim certifikatom definitivno potvrdio visoku kvalitetu svog rada u spomenutom području.

“Certifikat za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima”, široj javnosti poznatiji kao Certifikat Poslodavac Partner, u Hrvatskoj predstavlja jedan od onih instrumenata mjerenja ukupnosti kvalitete upravljanja ljudskim resursima koji spadaju u sam vrh pouzdanosti i relevantnosti. Cilj je prepoznavanje poslovnih subjekata koji dosljedno implementiraju visoke standarde u upravljanju ljudskim resursima.

Certifikat Poslodavac Partner je dokaz da se u Lidlu u praksi realizira sustav upravljanja ljudskim resursima na visokoj profesionalnoj razini, gdje pažljivo brinu da se u procesima koji su vezani za rad s ljudskim resursima osjeti etika temeljena na nastojanjima - “da svima šanse budu jednake”.

Kompanije koje se odluče ući u projekt prolaze proces certifikacije u kojem tročlani certifikacijski tim ocjenjuje preko 40 procesa upravljanja ljudskim resursima u pet područja: Strategija, Regrutiranje i selekcija, Rad, motivacija i nagrađivanje, Usavršavanje i razvoj te Odnos prema zaposlenicima. Da bi dobili Certifikat, kompanije moraju ostvariti barem 75% svih mogućih bodova, ali i 70% mogućih bodova u pojedinom području.

Od 2005. do danas certificirano je 50 kompanija, a trenutačni Poslodavci Partneri su: Avon Hrvatska, Atlantic grupa, Belupo, Cemex, Coca-Cola HBC Hrvatska, Henkel Croatia, Holcim Hrvatska, Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Hrvatska lutrija, INA, JGL, Kozmo, Lidl Hrvatska, Microsoft Hrvatska, Sandoz, SOS Dječje selo Hrvatska, Tele2, Valamar hoteli i ljetovališta, Vipnet, Volksbank, Zagrebačka banka i Zvijezda.

Certifikat Poslodavac Partner dodjeljuje tvrtka SELECTIO, a projekt podržavaju MojPosao kao glavni pokrovitelj te poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.