Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Zaposlenici Henkela razvijaju talente

Henkel je ponovno potvrdio titulu Poslodavac partner. Naše zaposlenice i zaposlenici najvažniji su faktor našeg uspjeha, oni su ti koji kompaniji daju njen identitet“, izjavila je Blanka Žerjav, voditeljica ljudskih resursa za regiju Adria.

Zaposlenici Henkela razvijaju talente

Tvrtka Henkel Croatia d.o.o. danas je primila certifikat „Poslodavac Partner“ za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Certifikat je Blanki Žerjav, voditeljici ljudskih resursa Henkel za regiju Adria  uručio Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke SELECTIO koja dodjeljuje Certifikat Poslodavac Partner.

Henkel Croatia se u certifikaciji istaknuo svojim upravljanjem talentima. Programima za studente nastoji prepoznati i privući mlade talente još tijekom studija. Kandidati potom prolaze selekcijski proces koji osigurava da svi kandidati dobiju jednaku šansu te da se izdvoje oni koji najbolje odgovaraju zahtjevima posla.

Kada osoba postane zaposlenik Henkela, može očekivati da će nadređeni pratiti njihov rad, ali i potencijal te da će uložiti u razvoj znanja i vještina koje im omogućuju da budu još uspješniji i napreduju unutar organizacije.

Obzirom da je Henkel međunarodna kompanija, za talentirane zaposlenike postoji mogućnost razvoja karijere i u drugim zemljama. Zbog svih ovih uvjeta je Henkel, između ostalog, prepoznat kao poželjan poslodavac od strane studenata.

„Dio naše korporativne kulture je da cijenimo i nagrađujemo naše zaposlenike i pred njih stavljamo nove izazove. Naše zaposlenice i zaposlenici najvažniji su faktor našeg uspjeha, oni su ti koji kompaniji daju njen identitet“, izjavila je Blanka Žerjav.

Svaka tvrtka koja ulazi u selekciju Poslodavac Partner prolazi kroz certifikacijski proces u kojem se ocjenjuje preko 40 procesa upravljanja ljudskim resursima u pet različitih područja: strategija, regrutiranje i selekcija, rad, motivacija i nagrađivanje, usavršavanje i razvoj te odnos prema zaposlenicima.

Certifikat Poslodavac Partner dodjeljuje tvrtka SELECTIO, a projekt podržavaju portal MojPosao kao glavni pokrovitelj te poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj.

 

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.