Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Za uspjeh je potreban 'lanac učinkovitosti'!

Složeni mehanizam lanca opskrbe ključni je pokretač učinkovitosti poduzeća. Predstavljamo prvu regionalnu konferenciju Infoarene na tom području. Ranija prijava donosi 20% popusta!

Za uspjeh je potreban 'lanac učinkovitosti'!

Kako upravljati složenim lancima opskrbe? Znate li organizirati protok informacija u proširenim lancima i unutar poduzeća i što nam na tom području donosi ulazak Hrvatske u EU? Supply Chain Management Arena 2012 prva je regionalna konferencija koja odgovara na ta pitanja.

Namijenjena je direktorima lanca opskrbe te izvršnim menadžerima, ali i svima ostalima u lancu SCM na kojima leži odgovornost za korisno upravljanje. U većini poduzeća lanac opskrbe kontrolira najveći dio zalihe, upravlja sa 60-70% troškova, stvara prihode tako što osigurava dostupnost proizvoda i time ključno utječe na ukupnu uslugu kupcu i utječe na poslovanje u poduzeću.

SCM Arena razrađuje uspješnu formulu za upravljanje lancima opskrbe kroz niz edukacija, a svi sudionici moći će podijeliti svoja iskustva s brojnim uglednim predavačima, panelistima i afirmiranim stručnjacima iz Hrvatske i regije.

Takvo okruženje uvelike obogaćuje konferenciju čineći je jedinstvenim edukacijskim događajem, te mjestom koje potiče umrežavanje. Događanje će okupiti predstavnike svih industrijskih vertikala te tvrtki različitih veličina među kojima možete biti i vi. Prijave do 22. prosinca nose 20% popusta na cijenu kotizacije.

Više o Supply Chain Management Arena 2012  i samom programu možete vidjeti na web stranici Infoarene. Događanje se odvija 1. veljače 2012 u hotelu Regent Esplanade u Zagrebu.

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.