Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Imate (ljudski) potencijal? Čekamo Vas!

Kvalitetno ulažete u ljudske resurse? Vrijeme je da Vas nagradimo! Postanite primjer najbolje HR prakse u 2012.!

Imate (ljudski) potencijal? Čekamo Vas!

Proveli ste uspješan projekt na području upravljanja ljudskim potencijalima?

Ponosni ste na svoj rad i ostvarene rezultate?
Smatrate da vaš tim zaslužuje i javno priznanje?

Prijavite projekt za izbor najbolje HR prakse u 2012. godini i osvojite vrijedne nagrade!

Dobar odnos prema zaposlenicima znači uspjeh tvrtke

Upravljanje ljudskim potencijalima u Hrvatskoj je do nedavno bilo nepoznanica. Danas domaće tvrtke ulažu sve veće napore u tom području, a hrvatska HR praksa postaje sve bogatija iskustvom. MojPosao  to je prepoznao prije tri godine i odlučio nagraditi.

Nagrađeni projekti uključivali su poboljšanje organizacijske klime, praćenje radne uspješnosti, poticanje zaposlenika na kreativnost, bolju regrutaciju novih zaposlenika. Prijaviti se možete i s drugačijim idejama!

Vaše projekte ocjenjuje Štefica Čolić, predsjednica stručne komisije i voditeljica općih i pravnih poslova na MojPosao.

Kako se prijaviti?

Posaljite svoju prijavu na link Najbolje HR prakse.  Na istom linku možete se prijaviti i za istraživanje Najbolji poslodavac 2012. Projektni plan ili opis tijeka projekta pošaljite na HRnagrada@moj-posao.net, a važno je da uključite njegov početak i kraj, dokaze ostvarenih rezultata, kratki opis i slično. Prijava je besplatna i omogućuje vam da se projekt opišete najbolje što možete.

Definirajte nam resurse koji su bili potrebni za realizaciju (budžet, tim i slično) a posebno cijenimo ako je projekt doprinio razvoju tvrtke i ostvarenju poslovnih ciljeva (možete potkrijepiti konkretnim podacima). Ocijenit će se i kako je projekt proveden u praksi, je li proveden u pravo vrijeme i je li postigao svoj cilj.

Prijavite se na vrijeme - posljednji rok 15. travnja 2012.

Prijave traju najkasnije do 15. travnja 2012. godine, a svečano proglašenje pobjednika održat će se mjesec dana kasnije 16. svibnja 2011. Dakle, imate dovoljno vremena, samo ne zaboravite u prijavu uključiti sve važne informacije o projektu.

 Biti će nam drago, ako uz prijavu projekta za Najbolje HR prakse, želite sudjelovati i u Istraživanju o najboljim poslodavcima.

Zasipajte nas kreativnim, inovativnim i originalnim projektima – čekamo Vas!

 

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.