Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Studenti nagrađuju poduzeća

Nakon prošlogodišnjeg velikog uspjeha, uz želju za stvaranjem tradicije i pozitivnih promjena u obrazovanju, drugu godinu zaredom dodjeljuje se nagrada Zlatni Indeks.

Studenti nagrađuju poduzeća

Radi se o projektu koji je vrlo uspješno pokrenut prošle godine, u kojem se jedinstvenom nagradom na području Republike Hrvatske nagrađuju poduzeća koja su pridonijela kvalitetnijem studentskom životu, obrazovanju i stručnom usavršavanju studenata.

Sve je povezano

Projekt na razini sveučilišta provodi studentska udruga eSTUDENT, u suradnji sa Studentskim zborom te studentskim udrugama. ELSA, Financijski klub, IAESTE, IAAS, SSHLZ i EMSA studentske su udruge koje su ujedno i suorganizatori projekta, te one čine povjerenstvo koje, predstavljajući studente, donosi odluku o nagrađenima.

Glavni cilj ovog projekta je veća uključenost poduzeća i institucija u akademski život, kako bi se u budućnosti podigao standard studiranja u Hrvatskoj.

Podižete kvalitetu studiranja? Prijavite se!

Prošle godine, na natječaj se prijavilo 31 poduzeće i podijeljeno je 11 nagrada. Na natječaj se mogu prijaviti mala, srednja i velika te javna i privatna poduzeća, koja su svojim sredstvima i aktivnim sudjelovanjem u akademskom životu omogućila kvalitetnije obrazovanje i povezivanje studenata sa stvarnom praksom i poslovnim svijetom. Ona se natječu za jednu od sedam kategorija nagrada.

Važnost ovoga projekta prepoznali su i Predsjednik RH, Hrvatska gospodarska komora, Sveučilište u Zagrebu te Hrvatska udruga poslodavaca koji su davanjem svoje potpore dodatno uvećali njegovu vrijednost. Također, sklopljeno je medijsko partnerstvo sa MojPosao i EduCentar, partneri projekta su Hendal, iStudio i NZPUSS, a Ina je postala sponzor projekta.

Natječaj za prijavu poduzeća započinje 13. veljače 2012. godine. Na prijavu se pozivaju sva poduzeća, koja svojim radom, djelovanjem i svim ostalim aktivnostima, na bilo koji način sudjeluju u studentskom životu, potpomažu aktivnosti udruga ili sudjeluju u nekim od njihovih projekata. Prijave se mogu izvršiti na web stranici www.zlatniindeks.com, a rok za prijavu i dostavu dokumentacije završava 15. ožujka 2012. godine.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.