Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

NASA traži kušače za svemirsku hranu

Zanimljiv oglas za posao dolazi iz NASE. Prosječna težina, dob od 21 do 65 godina i prediplomski studij u prirodnim znanstvenim studijima... a radni dan sastoji se od kušanja astronautske hrane.

NASA traži kušače za svemirsku hranu

Svemirska agencija NASA traži kandidate koji bi jeli hranu za austronaute. Kandidatima bi se posluživala svemirska hrana tijekom simuliranog puta na Mars, a u ponudi su suha instant-hrana i konzervirana hrana.

Istraživači sa sveučilišta Cornell i Hawaii-Manoa zbog toga traže šest osoba koje bi jele svemirsku hranu i nosile svemirska odijela tijekom 120 dana koje će provesti izloženi lavi na Havajima.
 
Znanstvenici će bilježiti njihove reakcije na hranu poput brašna, šećera i sušenog mesa.
 
Od ispitanika se traži diploma prvostupnika iz strojarstva, biologije ili fizike, matematike ili računalnih zanosti te je potrebno profesionalno iskustvo.
 
Pušači i osobe koje ne govore engleski ne dolaze u obzir, a kandidati koji prođu ići će na dvotjedni trening za koji će, ako ga uspješno odrade, dobiti 5000 dolara. Prijave traju do 29. veljače, a ovdje je link za prijavu. (M.D.)

Izvor: Business.hr

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.