Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Za one koji žele više od papira: Video CV

Ne kaže se uzalud da slika govori više od tisuću riječi. Ako se s time slažete i vjerujete da vaš šarm, elokventnost i stručnost ne može dočarati komad papira, onda je video CV kao stvoren za vas.

Za one koji žele više od papira: Video CV

Video CV inovativan je oblik predstavljanja samoga sebe koji je u inozemstvu je već postao uobičajena praksa. U Hrvatskoj, portal MojPosao i Studio HRG prvi vam donose mogućnost profesionalnog snimanja životopisa u pravom TV studiju.

Od ‘samo još jednog kandidata u potrazi za poslom’ postanite ‘zvijezda’ koju će poslodavac u svega nekoliko minuta vidjeti, čuti i odmah zaključiti jeste li upravo vi njegov sljedeći zaposlenik.

Kako?

Ako vam sve ovo zvuči primamljivo, sve što trebate napraviti je otići na stranicu Kolektive u sljedeća dva dana i rezervirati kupon kojim ostvarujete popust na snimanje video CV-a. Po isteku ove jedinstvene prilike izrada video CV-a biti će vam dostupna putem portala MojPosao. 

Prepustite se u ruke pravim profesionalcima, majstorima rasvjete i snimateljima Studija HRG i kreirajte životopis koji će sigurno odskakati od prosjeka. A kako ne biste sav tekst morali učiti napamet, u studiju vas čeka i tzv. ‘blesimetar’ uz kojeg možete biti sigurni da nećete izostaviti važne podatke o sebi. 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.