Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Kako iskoristiti razdoblje nezaposlenosti?

Ivanin dečko nema posao, ali ne sjedi doma skrštenih ruku. Snima informatičke lekcije i objavljuje ih na Youtube-u, a njegov životopis odličan je primjer kvalitetne samopromocije.

Kako iskoristiti razdoblje nezaposlenosti?

Potaknuta velikim brojem članaka koje objavljujete vezanih za nezaposlenost, moj dečko je svoju nezaposlenost iskoristio na jedan drugačiji način - počeo je snimati informatičke lekcije i objavljivati ih na YouTube kanalu. U međuvremenu sam kod kuće uči koristeći online tutoriale i knjige za web development, dizajn i slično. Naravno, u međuvremenu koristi Moj Posao i šalje već mjesecima molbe te se pritom ne žali, već traži načine da svoje vrijeme nezaposelnosti iskoristi na najbolji mogući način.

Evo i njegovog kanala: http://www.youtube.com/user/limbosaurus
Njegov portfolio: http://mihinnikola.com/


Željela bih Vam se istovremeno zahvaliti što ste me prošle godine odabrali kao jednog od 10 naj profila na svojem portalu! Zahvaljujući tome kontaktirali su me ljudski resursi iz moje trenutne kompanije, pa danas radim kao specijalist za razvoj web podrške i usluga.

Ivana

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.