Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Sudjelujte u besplatnoj radionici 'Hoću prvi (bolji) posao'

Imate životopis, ali niste sigurni je li dovoljno dobar? Trema na razgovoru za posao košta vas radnog mjesta? Vodeći portal za oglašavanje slobodnih radnih mjesta – MojPosao.net, u suradnji sa studentskom udrugom AIESEC, organizira besplatnu radionicu 'Hoću prvi (bolji) posao'. Prijavite se na radionicu i naučite kako se predstaviti u najboljem svjetlu.

Sudjelujte u besplatnoj radionici 'Hoću prvi (bolji) posao'

U utorak, 12. lipnja, održat će se besplatna radionica 'Hoću prvi (bolji) posao' na Ekonomskom fakultetu u Rijeci u zgradi Aneks (mala zgrada pokraj fakulteta) s početkom u 11 sati.

Voditelj projekata s portala MojPosao, Jurica Šarčević, savjetovat će vas kako napisati dobar (online) životopis i zamolbu te na koji se način pripremiti za uspješan razgovor za posao.

Sadržaj radionice:

  • Pregled stanja na tržištu rada
  • Kako kvalitetno napisati životopis
  • Kako kvalitetno napisati zamolbu
  • Kako se kvalitetno predstaviti na razgovoru za posao
  • Testiranje kandidata
  • Kako iskoristiti društvene mreže u potrazi za poslom.

Ujedno imat ćete priliku poslušati gosta predavača, gospođu Vedranu Kelec iz poznate kozmetičke kuće Avon.

Na radionici ćete imat priliku čuti niz korisnih informacija iz prakse, ali i odgovore na sasvim konkretna pitanja i dileme koje vas muče.

Za sudjelovanje u radionici možete se prijaviti ovdje, a rok za prijavu je ponedjeljak, 11. lipanj.

Predviđeno trajanje radionice je 2 sata.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.