Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Pozivamo vas na prvu HRdays konferenciju!

Rezervirajte svoje mjesto na HR konferenciji koja se održava 14. i 15. ožujka 2013. u Rovinju i pripremite svoju tvrtku, njene menadžere i zaposlenike za promjene koje će izazvati ulazak u EU, akvizicija, spajanje ili druge organizacijske promjene.

Pozivamo vas na prvu HRdays konferenciju!

Kompleksna gospodarska situacija pred mnoge je tvrtke postavila izazove s kojima se njihovi iskusni menadžeri i stručnjaci nisu imali prilike suočiti tijekom svoje karijere. Stoga je prva konferencija HR Days posvećena organizacijskoj transformaciji kao procesu koji je nužan kako bi se tvrtke prilagodile i pozicionirale na promjenjivom tržištu.

Jeste li spremni za izazove koji Vas očekuju?

Kako biste se spremno uhvatili u koštac s tim izazovima, organizatori konferencije: vodeći portal za oglašavanje slobodnih radnih mjesta -MojPosao i SELECTIO – vodeća tvrtka za pronalaženje kadrova i savjetovanje u području ljudskih resursa u Hrvatskoj, pozivaju Vas na dvodnevno događanje, gdje ćete iz prve ruke dobiti odgovore na sva pitanja iz područja organizacijske transformacije s kojima se možda već i sada suočavate.

Saznajte koje su najnovije prakse u zbrinjavanju viška zaposlenika, kako uspješno upravljati talentima te promijeniti organizacijsku kulturu.

Na konferenciji Vas očekuje niz stručnih predavanja, okrugli stol te radionice gdje ćete imati priliku za individualne razgovore s renomiranim HR stručnjacima i dobiti uvid u konkretne alate koje već sutra možete primijeniti i u vlastitoj tvrtki.

Za buduće izazove inspirirat će Vas:

  • Marek Mos, HR Manager CEE & MENA, Google
  • Sue Mathews, Senior Lecturer, Oxford Brookes University
  • Carsten von der Linden, Project Leader, Boston Consulting Gropu

i mnogi drugi.

HR menadžer kao menadžer koji 'zna prodati priču'

HR funkcija jedan je od ključnih nositelja procesa transformacije jer svaka promjena počinje sa zaposlenicima i njihovom motivacijom da doprinose razvoju tvrtke.

  • HR menadžer je partner rukovodstva i sudjeluje u kreiranju, pokretanju i podržavanju procesa transformacije.
  • HR stručnjaci kao partneri menadžerima imaju za cilj postaviti sustav koji će ih podržavati u provođenju promjena, savjetovati ih i pomoći im u stvaranju uspješnog tima.
  • Menadžeri koji znaju kvalitetno upravljati ljudima postaju uspješni ne samo kroz svoj rad, već i kroz uspjeh svog tima.

Uspješan tim postiže maksimalnu efikasnost i poslovnu izvrsnost koja tvrtki donosi izravne uštede i izravnu financijsku korist.

Rokovi prijava

Rezervirajte svoje mjesto na HR konferenciji koja će obilježiti iduću godinu i pripremite svoju tvrtku, njene menadžere i zaposlenike za promjene koje će izazvati ulazak u EU, akvizicija ili spajanje. 

Ostvarite dodatne pogodnosti ranom prijavom i osigurajte kotizaciju za dvodnevnu konferenciju koja će se održati 14. i 15. ožujka 2013. u Rovinju.

Vjerujemo da će Vas susret s kolegama i nekima od najpoznatijih HR stručnjaka u Hrvatskoj i svijetu inspirirati da transformirate svoju kompaniju u primjer koji treba slijediti.

Više detalja o konferenciji možete pronaći na stranici www.HRDays.net

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.