Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ljudski resursi, danas za sutra

SELECTIO HR Akademija otvara upis nove generacije polaznika. Uključite se u višemjesečni stručni program usavršavanja u upravljanju ljudskim resursima koji je do sada okupio preko 70 polaznika iz 34 kompanije.

Ljudski resursi, danas za sutra

Svaka nacionalna ekonomija i njen dugoročni razvoj gotovo isključivo ovisi o kvaliteti njenih ljudskih resursa. Ono što je kao ključni ekonomski i razvojni faktor za tisućljetnu agrarnu epohu bila zemlja, a za industrijsku epohu financijski i manualni rad, to je za novu ekonomiju 21. stoljeća znanje ili njegov ekonomski oblik - intelektualni kapital.

Ljudi, ljudski resursi, kadrovi predstavljaju živi faktor organizacije poduzeća, koji sa svojim znanjem, vještinama, sposobnostima i kreativnošću najviše doprinose konkurentnosti i uspješnom ostvarenju ciljeva poduzeća. Ljudski resursi su jedinstveni za svako poduzeće i ne mogu se kopirati. Ljudski potencijal je jedan od elemenata koji određuju vrijednost tvrtke, njime se obuhvaća i naglašava značaj ljudi i njihovog znanja kao kreativnog potencijala za poslovni uspjeh tvrtke te organizaciju poslovanja, inovativnosti tvrtke i odnose s potrošačima. 

SelectioHR Akademija nudi korak dalje od tradicionalnih metoda učenja, i ove godine otvara upis nove generacije polaznika. S ciljem da znanje polaznika učine maksimalno praktičnim i primjenjivim, sadržaji programa prilagođeni su sudionicima, bazirani na timskim i individualnim praktičnim zadacima te diskusijama konkretnih praksi i usporedbi osobnih iskustava iz različitih poslovnih situacija. Kroz intenzivan, praktičan i interaktivan pristup suvremenih HR praksi ostvaruje se primjena naučenih sadržaja u svakodnevnu praksu.

Ako želite osobno i profesionalno rasti, čuti domaće stručnjake i učiti iz najboljih domaćih HR praksi, prilagoditi svoje HR prakse zahtjevima i dinamičnim tržišnim promjenama, povećati motivaciju zaposlenika u svojoj organizaciji ili dobiti sveobuhvatan uvid u svijet human resources managementa, uključite se u višemjesečni stručni program usavršavanja u upravljanju ljudskim resursima koji je do sada okupio preko 70 polaznika iz 34 kompanije.

Mi znamo kako.

Ovdje možete doznati više informacija. 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.