Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Postani PLIVIN stipendist

Redovan si student četvrte ili pete godine, tj. prve ili druge godine diplomskog studija i imaš prosjek ocjena 4.0 ili više? Prijavi se za PLIVINU stipendiju!

Postani PLIVIN stipendist

PLIVA ima dugu tradiciju stipendiranja uspješnih studenata s hrvatskih sveučilišta. Pozivamo zainteresirane redovne studente četvrte ili petete godine, tj. prve ili druge godine diplomskog studija s prosjekom ocjena 4.0 ili više da se prijave za PLIVINU stipendiju. Prijaviti se mogu studenti koji pohađaju sljedeće fakultete:

  • Farmaceutsko-biokemijski fakultet,
  • Prirodoslovno-matematički fakultet (studij kemije), 
  • Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije, 
  • Prehrambeno-biotehnološki fakultet (studij prehrambenog inženjerstva, bioprocesnog inženjerstva i molekularne biotehnologije),
  • srodni fakultet bilo kojeg sveučilišta u Republici Hrvatskoj.

Kako do stipendije?

Zainteresirani studenti za stipendiju se mogu prijaviti najkasnije do 30. rujna 2012. godine

Pošaljite prijavu i životopis na e-mail adresu stipendija@pliva.hr s naznakom "Stipendija".

  • U prijavi navedite:
  • studentski status,
  • godinu studija koju upisujete
  • prosjek ocjena
  • svakako navedite i ako ste sudjelovali na projektima, konferencijama i natjecanjima.

Potvrdu o upisu i ovjereni prosjek ocjena dostavit će kandidati koji uđu u najuži izbor.

Putem stipendije do posla

PLIVINI stipendisti, studenti koji postižu vrhunske rezultate imaju mogućnost upoznavanja s praktičnom primjenom teoretskog znanja. Ovisno o afinitetima i potrebama možete odabrati i područje za obavljanje stručne prakse, izradu diplomskog rada, seminarskih radova uz stručnu pomoć i mentorstvo.

Osim toga, dobiti ćete priliku za rad u farmaceutskoj industriji te upoznati proces stvaranja lijekova.

Detalje o natječaju i odgovore na najčešće postavljena pitanja pogledajte ovdje.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.