Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Uloga HRa u strateškom restrukturiranju poduzeća

Pridružite se međunarodnim HR stručnjacima iz Armenije, Austrije, BiH, Hrvatske, Italije, Kosova, Mađarske, Njemačke, Srbije i Slovenije na tradicionalnom HR Forumu.

Uloga HRa u strateškom restrukturiranju poduzeća

Od 4. do 5. listopada na IEDC-Poslovnoj školi Bled održava se forum: Uloga HRa u strateškom restrukturiranju poduzeća (Role of HR in Strategic Restructuring of a Company).

Forum, koji zapravo čini niz interaktivnih radionica, voditi će Alain Wouters iz Belgije - jedan od najvećih autoriteta u području stvaranja poslovnih procesa, koji će vam pokazati na koji način uvođenje različitih sustava rješenja može poboljšati poslovne rezultate organizacija.

Predavaču će se na okruglom stolu pridružiti menadžeri ljudskih resursa i poslovni lideri visokog profila: Klaus Niedl, Hypo-Alpe-Adria Bank International AG, Austrija / Mojca Domiter, Atlantic Grupa, Hrvatska / Pavel Shchedrovitskiy, IES Holding, Rusija /  Peter Roebben, K&H Bank, Mađarska.

Prednosti sudjelovanja:

  • najnoviji pristupi u HR praksi
  • svjetski poznati stručnjaci
  • znanje koje možete odmah koristiti u praksi
  • izuzetna mogućnost za susrete i ostvarivanje novih profesionalnih i osobnih kontakata s kolegama širom Evrope

PRIJAVITE SE već danas i potvrdite svoj dolazak, a više o Forumu i programu pogjedajte na  www.iedc.si/hrf.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.