Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Hoću prvi (bolji) posao – besplatne radionice

Imate životopis, ali niste sigurni je li dovoljno dobar? Trema na razgovoru za posao košta vas radnog mjesta? Vodeći portal za oglašavanje slobodnih radnih mjesta – MojPosao.net, u suradnji sa studentskom udrugom AIESEC, organizira besplatnu radionicu 'Hoću prvi (bolji) posao'.

Hoću prvi (bolji) posao – besplatne radionice

Radionica Hoću prvi (bolji) posao održava se u sklopu trećeg regionalnog Virtualnog dana karijera i znanja, online sajma koji se održava na adresi www.dankarijera.com  te posjetiteljima omogućava jednostavnu i brzu komunikaciju s predstavnicima tvrtki koje se u potrazi za novim zaposlenicima.

U četvrtak 11. listopada održat će se besplatna radionica 'Hoću prvi (bolji) posao' na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu  s početkom u 15:00 sati. Za sudjelovanje na radionici možete se prijaviti ovdje,  najkasnije do  12 sati u četvrtak 11.listopada.

Ista radionica održat će se tjedan kasnije, 16.listopada na Filozofskom fakultetu u Zagrebu s početkom u 18:30 sati. Za sudjelovanje na radionici možete se prijaviti ovdje, najkasnije do 15.listopada u ponoć. 

Na radionicama će vas voditelj projekata s portala MojPosao, Jurica Šarčević, savjetovati kako napisati dobar životopis i zamolbu te na koji se način pripremiti za razgovor za posao. 

Sadržaj radionice:

  • Pregled stanja na tržištu rada
  • Kako kvalitetno napisati životopis
  • Kako kvalitetno napisati zamolbu
  • Kako se kvalitetno predstaviti na razgovoru za posao
  • Testiranje kandidata
  • Kako iskoristiti društvene mreže u potrazi za poslom.

Na radionici ćete imat priliku čuti niz korisnih informacija iz prakse, ali i odgovore na sasvim konkretna pitanja i dileme koje vas muče.

Predviđeno trajanje radionice je 2 sata.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.