Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

HR Days konferencija u Rovinju

Rezervirajte svoje mjesto na HR konferenciji koja se održava 14. i 15. ožujka 2013. u Rovinju i pripremite svoju tvrtku, njene menadžere i zaposlenike za promjene koje će izazvati ulazak u EU, akvizicija, spajanje ili druge organizacijske promjene.

HR Days konferencija u Rovinju

HR Days je godišnja konferencija s područja upravljanja ljudskim resursima koju portal MojPosao i tvrtka SELECTIO organiziraju od 2013. godine. Ovo dvodnevno događanje sastoji se od niza predavanja, okruglog stola te radionica gdje sudionici imaju priliku za susret s renomiranim HR stručnjacima iz cijelog svijeta.

Konferencija se bavi aktualnim temama s područja upravljanja ljudskim resursima i daje uvid u konkretne alate koje sudionici  mogu primijeniti i u vlastitoj tvrtki neovisno o njenoj veličini.

Namijenjena je  voditeljima i stručnjacima s područja upravljanja ljudskim resursima, izvršnim direktorima i menadžerima koji su izravno odgovorni za upravljanje i razvoj zaposlenika.

Susret s kolegama te nekima od najpoznatijih HR stručnjaka u Hrvatskoj i svijetu najveća je vrijednost konferencije HR Days, a želja organizatora je da što više sudionika inspiriraju za primjenu kvalitetnih praksi na području upravljanja ljudskim resursima zbog kojih će njihove tvrtke postati primjer koji treba slijediti.

Više detalja o konferenciji dostupno je na stranici www.HRDays.net

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.