Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Odaberi pravi faks – posjeti 17. Smotru Sveučilišta!

Ne znate koji fakultet upisati ili se bojite konkurencije? Usporedite željene smjerove, saznajte sve o potrebnoj edukaciji i kako pronaći prvi honorarni posao na 17.Smotri Sveučilišta U Zagrebu.

Odaberi pravi faks – posjeti 17. Smotru Sveučilišta!

U Studentskom centru u Zagrebu od 15. do 17. studenoga održat će se Smotra Sveučilišta u Zagrebu. Uz 33 fakulteta i akademija Sveučilišta u Zagrebu, posjetiteljima će se u tri dana predstaviti i tridesetak ostalih sudionika, tj. veleučilišta, visokih škola te ostalih sudionika iz Hrvatske i inozemstva, ukupno njih više od 70.

I na ovogodišnjoj Smotri, izlagat će portal EduCentar i MojPrviPosao, portal za mlade tražitelje posla. Pristupi našem štandu i na licu mjesta u vrlo kratko vrijeme saznaj koji je fakultet najbolji izbor za tebe. S nekoliko klikova istraži čitavu ponudu hrvatskog visokog obrazovanja:  cijene, kvote, interes studenata, potreban prosjek ocjena i trajanje željenog fakulteta, sve to preko besplatne online aplikacije „Usporedi fakultete“, za čiju točnost garantira Agencija za znanost i visoko obrazovanje.

U ovogodišnjem se programu Smotre posebno ističu teme o podršci u razvoju i upravljanju karijerom, snalaženju na tržištu rada i o zapošljavanju, čime se želi poručiti kako već izborom studija i upisom započinje profesionalni razvoj svakoga pojedinca te da je tijekom studiranja, pored stručnih znanja, važno poticati osobni rast, odgovornost i samostalnost te razvijati kreativnost i inovativnost. 

Smotra Sveučilišta  otvorena je u četvrtak i petak, 15. i 16. studenoga 2012., od 10 do 18 sati, te u subotu 17.studenoga od 9 do 15 sati.

Ulaz na Smotru je besplatan.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.