Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Još samo mjesec dana do SUDNJEG DANA!

Mjesec je dana ostalo do kraja svijeta, a gdje ćeš ti biti? Postoji puno festivala, ali samo jedan nagrađuje autore na SUDNJI DAN…prijava traje još 5 dana.

Još samo mjesec dana do SUDNJEG DANA!

Treći SUDNJI DAN tj. smak svijeta prema kalendaru starih Maja, održat će se 21.12.2012. u 21 sat i 12 minuta u Zagrebu u Galeriji Bačva (Džamija) na Trgu žrtava fašizma

Sudnji dan najveći je hrvatski nezavisni festival kreativnog komuniciranja koji i ove godine okuplja veliki žiri od preko 200 kreativaca koji će presuditi svojoj braći po oružju: dizajnerima, copywriterima, kompozitorima, redateljima, glumcima, ilustratorima i svim ostalima ključnim za godišnju kreativnu produkciju.

Festival je jedinstven po tome što ne nagrađuje agencije niti oglašivače, nego same kreativce. Nastao je kako bi kreativcima ponudio mjerilo i motivaciju za stvaranje što originalnijih radova. Pored toga, festival nagrađuje i Mladu nadu, najuspješnijeg studenta koji će ove godine kao nagradu dobiti mini outdoor kampanju kojom će se izreklamirati kako bi u ova, po kreativce teška vremena, došao do novih poslova i klijenata.  

Najbolji kreativci otići će uzdignuta čela s ordenom Sudnjeg dana, a baš svi će se dobro zabaviti u zagrebačkoj Džamiji na Trgu žrtava fašizma – najavili su organizatori.

*Nezavisni festival kreativnih komunikacija SUDNJI DAN od 2010. organizira neprofitna udruga "Kulturna ofenziva", čiji je primarni cilj promicanje autorstva i kreativnosti. Sudnji Dan namijenjen je profesionalcima angažiranima u komercijalnom i neprofitnom sektoru tržišnih komunikacija te studentima, a okuplja hrvatske kreativce iz područja dizajna, fotografije, glazbe, režije, ilustracije, glume...

Najvažnije festivalske značajke su nagrađivanje autorstva imenom i prezimenom, besplatna kotizacija te brojčano veliki žiri koji ocjenjuje online, čime se osigurava nepristranost i objektivnost. Svi sudionici festivala u natjecateljskom dijelu bore se za 12 ordena Sudnjeg Dana. Jedna od kategorija namijenjena je isključivo studentima - nagrada Mlada nada. Također, Sudnji Dan ima i tzv. nagradu klijenata, koju dodjeljuje specijalni žiri sastavljen od predstavnika tvrtki i organizacija naručitelja.

Želite li ih podržati javite se na dolazi@sudnjidan.org, a više o festivalu pročitajte na www.sudnjidan.org i www.facebook.com/sudnjidan.

 

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.