Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Croatia Youth to Business Forum u Varaždinu

Croatia Youth to Business Forum veliki je projekt studentske organizacije AIESEC Hrvatska koji želi spojiti tvrtke i poduzetnike sa studentskim svijetom, a sve s ciljem stvaranja novih ideja i inovativnih rješenja za budućnost u poslovnom svijetu.

Croatia Youth to Business Forum u Varaždinu
Youth to Business Forum održava se 5. prosinca 2012. na Fakultetu organizacije i informatike, koji će ugostiti predstavnike velikih internacionalnih tvrtki i preko 150 studenata iz cijele Hrvatske.
 
Tvrtke koje, u želji da podijele svoje iskustvo te poslušaju inovativne ideje naših studenata, sudjeluju na ovogodišnjem Youth to Business Forumu su: T-Hrvatski Telekom, DHL, PwC Hrvatska, Erste&Steiermärkische banka i INA.
 
Youth to Business Forum svečano će biti otvoren u 9:00 sati u Kinu Galerija (Gaj) u Varaždinu, a očekuju se uvaženi gosti: 
  • Tatjana Dalić, pomoćnica ministra iz Ministarstva rada i mirovinskog sustava,
  • Biljana Birač, predstavnica Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, 
  • Valentin Gescher, predstavnik Veleposlanstva SR Njemačke u RH, 
  • Vesna Štefica, predstavnica Hrvatske gospodarske komore.
Nakon otvorenja te prezentacije govornika, projekt se premješta na Fakultet organizacije i informatike gdje će uslijediti radionice partnera projekta Hrvatskog Telekoma, DHL-a, Erste banke i PwC-a Hrvatska.
 
Glavna tema projekta "Budući trendovi – kako na njih reagirati?" podijeljena je na četiri osnovne teme o kojima će se raspravljati na forumu: vodstvo, inovacije, poduzetništvo i društvena dogovornost.
 
Svaka tvrtka, sudionik Foruma, imat će jednu temu kroz koju će se predstaviti kao lider na tržištu i poželjan poslodavac koristeći ideje mladih u unapređivanju poslovanja.
 
Prvenstveni je cilj projekta omogućiti studentima da nauče nešto novo o poslovnim trendovima u idućoj godini, inovativnim rješenjima, poduzetničkom načinu razmišljanja i sličnome.
 
Cijeli se događaj odvija u sklopu nacionalne konferencije AIESEC-a Hrvatske, no Youth to Business Forum nije namijenjen samo članovima organizacije, već i svim zainteresiranim studentima – dobrodošli su studenti iz cijele Hrvatske koje zanimaju poslovni trendovi, druženje s inovativnim studentima i tvrtkama koje žele ostvariti pozitivne promjene u svijetu te stvoriti nove ideje koje će zaživjeti u poslovnom svijetu budućnosti.
 
Svi zainteresirani studenti iz svih dijelova Hrvatske mogu informacije o događaju potražiti na Facebook stranici Croatia Youth 2 Business Forum: http://www.facebook.com/CroatiaY2B.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.