Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Osvoji besplatnu edukaciju!!!

Da bismo bili konkurenti, ključno je konstantno usavršavanje i učenje. Naime, stalno se otvaraju nova tržišta, tehnologije se jako brzo mijenjanju i razvijaju pa se često suočavamo sa novim izazovima.

Osvoji besplatnu edukaciju!!!

Možemo im odgovoriti jedino ulaganjem u znanje! Institut za menadžment u suradnji s portalom MojPosao za Vas je osigurao stipendije u vrijednosti 60.200,00 kn.

Natječaj traje od 7.1. do 24.1.2013 a sudjelovati možete na način da odgovorite na 5 pitanja, pošaljete nam CV i motivacijsko pismo. Prijaviti se možete OVDJE

Stalno profesionalno usavršavanje i napredovanje ključni su faktori za dobivanje i zadržavanje posla. Institut za menadžment prepoznao je trendove na tržištu te su formirani programi koji su prilagođeni tržištu rada.

U ponudi ima više obrazovnih programa: voditelj marketinga, voditelj prodaje, voditelj kontrolinga, voditelj ljudskih potencijala, voditelj ureda, financijski analitičar, knjigovođa, copywriter te voditelj EU fondova.

Obrazovni programi Instituta za menadžment namijenjeni su svim ljudima koji su svjesni važnosti cjeloživotnog obrazovanja, situacije na tržištu koja se svakodnevno mijenja i koji žele ulagati u vlastiti razvoj kako bi napredovali pa tako i zadržali radno mjesto

Svi programi sastoje se od praktičnog i teorijskog dijela, polaznici će sa voditeljima programa i uglednim gostima predavačima, stručnjacima i ekspertima iz poslovnog okruženja kroz različite case studye na stvarnim primjerima naučiti kako reagirati u situacijama koje nam postavlja tržište.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.