Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

'Bandićevi' studenti čiste grad za 35 kuna po satu

Kao što je jučer najavio, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić poziva tisuću studenata da se jave u Student servis te se uključe u čišćenje grada.

'Bandićevi' studenti čiste grad za 35 kuna po satu

"Zainteresirani neka se jave u Studentski servis, Savska cesta 25, gdje će dobiti sve potrebne informacije.", kažu u Gradu. 

U Studentskom centru pak prijepodne još nisu imali nikakve informacije iz Grada. Uvjeravaju nas kako nije problem dići tisuću studenata jer u svojoj evidenciji imaju 15-16 tisuća studenata. Oglas je objavljen i na internetskim stranicama SC-a a biti će razglašeno i po studentskim domovima:

Grad Zagreb traži veći broj studenata/ica za potrebe čišćenja snijega na raznim lokacijama po gradu. Cijena sata je 35,00 kn. Studenti se prijavljuju osobno, uz predočenje članske iskaznice u Student servisu od 7.00 do 17.30 sati.

Također, u Student servisu kažu da im se mogu obratiti i građani kao fizičke osobe, ako im je potrebno čišćenje, ali upozoravaju da s takvom praksom nisu imali dobra iskustva jer studenti obave posao, a građani to ne plate. 

Angažirati studente mogu i predstavnici stanara. U SC-u od Grada sada očekuju plan čišćenja te korisne informacije kao što je lokacija, podjele lopata i soli.

Grad će za ovu uslugu, ako studnete angažira samo na pet sati potrošiti 175 tisuća kuna.

Izvor: tportal 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.