Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Poznati svjetski HR stručnjaci ovog ožujka u Rovinju

HR Days je godišnja konferencija s područja upravljanja ljudskim resursima koju portal MojPosao i tvrtka SELECTIO organiziraju 14. i 15. ožujka 2013. godine.

Poznati svjetski HR stručnjaci ovog ožujka u Rovinju

Ovo dvodnevno događanje, pod nazivom 'HR kao pokretač promjena'  sastojat će se od niza predavanja, okruglog stola te radionica gdje će sudionici imati priliku susresti se s renomiranim HR stručnjacima iz cijelog svijeta. Održat će se u dizajnerskom hotelu Lone u Rovinju.

Konferencija će obuhvatiti četiri aktualne teme s područja upravljanja ljudskim resursima: restrukturiranje, promjenu organizacijske kulture, transformaciju menadžmenta i partnersku ulogu HR menadžera.

Otvorit će ju ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić koji će se osvrnuti na promjene na tržištu rada koje će nastupiti ulaskom u Europsku uniju. Vezano za svoje sudjelovanje na konferenciji HR Days 2013.' Ministar Mrsić je izjavio sljedeće:

 „Uvjeti na tržištu rada značajno su se promijenili u proteklim godinama, djelomično i zbog opće ekonomske krize koja je uzrokovala smanjenje potražnje radne snage. Sigurnost radnog mjesta pada u drugi plan, a mnogo važnija postaje sigurnost vlastite zapošljivosti.

Svi sudionici tržišta rada, a ne samo nezaposlene osobe, moraju povećavati svoju konkurentnost stalnim ulaganjem u sebe, usavršavanjem i dodatnim obrazovanjem, jer samo to može osigurati njihovu zapošljivost i u konačnici olakšati pronalaženje posla. Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava s tim je ciljem razvilo Mjere aktivne politike tržišta rada te je vrlo važno da i poslodavac i nezaposlena osoba imaju pravu informaciju kako na najbolji način iskoristiti te mjere putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.“

Samo neki od stručnjaka čija će izlaganja sudionici konferencije imati priliku čuti u Rovinju su:

  • Marek Mos, HR Manager CEE & MENA, Google
  • Sue Mathews, Senior Lecturer, Oxford Brookes University
  • Dr. Ian Sutherland, Executive PhD Director and Deputy Dean for Research, IEDC - Bled School of Management
  • Tanya Šplajt Brainović, Direktorica Odjela za ljudske potencijale za Hrvatsku i BiH, Coca-Cola HBC Hrvatska
  • Mojca Domiter, Izvršna direktorica Ljudskih resursa, Atlantic Grupa.

Na službenoj stranici konferencije www.HRDays.net dostupan je popis svih predavača.

Organizaciju konferencije su podržali sponzori: Infoart, Učilište Algebra, VIP, Japan Tobacco International i IEDC – Bled School of Management.
Partner za Srbiju je MojTim.com, a medijski pokrovitelji su tportal, Lider i Posao.ba.

Susret s kolegama i nekima od najpoznatijih HR stručnjaka u regiji i svijetu svakako su najveća vrijednost konferencije HR Days 2013., a organizatori se nadaju da će sudionike potaknuti da svoju kompaniju transformiraju u primjer koji treba slijediti.

Više detalja o konferenciji dostupno je na stranici www.HRDays.net.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.