Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Krenule su prijave za nagradu Zlatni indeks 2012

Zlatni indeks je nagrada koju studenti Zagrebačkog sveučilišta dodjeljuju poduzećima koja su u protekloj, kalendarskoj 2012. godini najviše surađivala sa studentima i ulagala u njihov razvoj te time doprinijela kvaliteti visokog obrazovanja.

Krenule su prijave za nagradu Zlatni indeks 2012

Jedinstveni projekt Zlatni indeks, kroz koji poduzeća bivaju nagrađivana od strane studenata, u tijeku je već treću godinu za redom. 

Cilj projekta je podizanje razine obrazovanja u Republici Hrvatskoj, povezivanjem akademske zajednice i poslovnog svijeta, te poticanje što većeg broja poduzeća da sudjeluju u studentskom životu investiranjem u obrazovanje.

Interes koji su poduzeća pokazala za projekt već prve godine njegova organiziranja ukazuje da svijest o važnosti povezivanja gospodarskog sektora sa studentskom zajednicom svakako postoji te da prostor i volju za napretkom na tom području treba iskoristiti u budućnosti. Studentima se postavlja platforma za iznošenje svojih ideja, kreativnosti i znanja te stjecanje vještina koje će kasnije koristiti u poduzećima te pridonositi vrijednosti poduzeća u Hrvatskoj i samim time razvoju hrvatskog gospodarstva.

Nagrada će se dodjeljivati poduzećima na dvije razine:

  • velika javna i privatna poduzeća
  • mala i srednja poduzeća

Poduzeća će se nagrađivati u slijedećih 6 kategorija:

  • stipendije,
  • prakse,
  • ulaganje u studentske udruge i projekte,
  • sudjelovanje na projektima u organizaciji studenata,
  • organizacija projekata za studente,
  • imidž.

Projekt organizira studentska udruga eSTUDENT u suradnji sa Studentskim zborom te studentskim udrugama ELSA, Financijski klub, IAESTE, IAAS, SSHLZ i EMSA. Studentske udruge čine Povjerenstvo te imaju svoj glas u odlučivanju pobjednika na temelju kriterija određenih pravilnikom.

Online pretprijave u tijeku su od 28. siječnja 2013. godine. Rok za prijave poduzeća te primitak dostatne dokumentacije je 24. veljače 2013. godine. Prijavu za nagradu Zlatni indeks 2012 možete izvršiti na službenoj web stranici projekta.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.