Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Erste banka ponosni nositelj Certifikata Poslodavac Partner

Erste & Steiermärkische Bank d.d. uspješno je okončala proces certifikacije te time postala najnoviji Poslodavac Partner. Certifikat je uručen Maji Crnjak, Direktorici ljudskih resursa 30.1.2013.

Erste banka ponosni nositelj Certifikata Poslodavac Partner

Sustavno unapređenje i rad na razvoju ljudskih potencijala prepoznati su, kako od strane samih djelatnika Erste & Steiermärkische Bank d.d., tako i od strane tvrtke SELECTIO. Dodjela Certifikata veliko je priznanje HR timu organizacije jer svjedoči da se u svome radu vode najboljim svjetskim praksama u upravljanju ljudskim resursima.

Tvrtka je najbolje rezultate postigla u područjima regrutiranja i selekcije te rada, motivacije i nagrađivanja. Ukupni rezultati tako svrstavaju Erste & Steiermärkische Bank d.d. u top 3 nositelja prestižnog Certifikata u kategoriji kompanije većih od 1000 zaposlenika.

„Naš motiv za provođenje procesa certificiranja je bio dobiti jasniju sliku o kvaliteti procesa koje provodimo u području upravljanja ljudskim potencijalima iz perspektive vanjskih stručnjaka.  Iako smo zadovoljni rezultatima, jasno nam je da su kontinuitet provođenja HR procesa i kvaliteta rukovoditelja koji ih zajedno s nama provode ključni za zadržavanje pa i podizanje ovog rezultata,“ izjavila je Maja Crnjak, Direktorica ljudskih resursa.

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.