Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

iSTUDIO traži praktikante!

iSTUDIO je najveća specijalizirana social media agencija u regiji. Sa uredima u Zagrebu, Mostaru i Beogradu te partnerima u Europi i SAD-u, čini društvenima male i velike brendove. Dnevno ima mogućnost komunicirati s preko 3 milijuna Facebook fanova - koliko ih ima na stranicama koje vode.

iSTUDIO traži praktikante!

Njihov tim trenutno čini 40 mladih profesionalaca koji žive social 24/7 i dio su marketinške revolucije koja predstavlja personalizirano iskustvo temeljeno na dvosmjernom odnosu branda i potrošača. 

“Trenutno tražimo nove praktikante za sva tri ureda: Zagreb, Mostar i Beograd. U Zagrebu nas je skoro 40, u Mostaru troje, a u Beogradu je trenutno jedna osoba koja vodi ured nedavno otvoren. Mogu reći da zbilja tražimo proaktivne, pozitivne i ambiciozne ljude, jer vjerujemo da smo stvorili jednu lijepu priču i želimo ju i dalje njegovati. Trudimo se u svemu napredovati, konstanto učiti i razvijati se. Cijenimo ljude koji dođu i predlažu poboljšanja, nove ideje. Zbog toga i rastemo“, kaže HR menadžerica Ana Ćuro.

Od kandidata se očekuje izvrsno poznavanje engleskog jezika i MS Office-a, ambiciozan i proaktivan pristup.

“Danas imamo 8 praktikanta u marketinškom timu, jednog u traffic timu i jednog u proizvodima. Svi su prošli kroz marketing tim, tzv "arenu". :) Praktikanti u Areni rade u smjenama od 9.30 ujutro do 20.30 navečer, jer community management je takva vrsta posla gdje stalno moraš biti budan. :) Oni su za nas ravnopravni članovi tima. Zajedno s nama slušaju interne edukacije, sudjeluju na projektima, neformalnim druženjima, tim buildinzima. Kad pitate nekog od njih kako im je na praksi u iSTUDIJU vjerojatno će većina reći da im je kao da ne idu na posao, nego kao da se idu vidjeti s ekipom. Također, već smo 5 praktikanta zaposlili, jer uvijek nastojimo nove snage pronaći u praktikantima, a tek onda tražiti preko natječaja“, ističe Ćuro.

Želiš se prijaviti?

Ako želiš postati dio iSTUDIO tima u jednom od njihova tri ureda:

1. Snimi video dužine do max 1 minute u kojem ćeš pokazati svoju motivaciju i objasniti zašto baš ti želiš na praksu u iSTUDIO!
2. Svoj video i CV pošalji najkasnije do 17.2. u nedjelju.

...Detalji u natječaju :)  

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.