Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Postani stipendist najveće IT tvrtke u regiji!

Asseco South Eastern Europe (Asseco SEE) grupa je jedna od najvećih IT tvrtki u regiji jugoistočne Europe u domeni implementacije vlastitih softverskih rješenja i usluga.

Postani stipendist najveće IT tvrtke u regiji!

Asseco South Eastern Europe (Asseco SEE) grupa je jedna od najvećih IT tvrtki u regiji jugoistočne Europe u domeni implementacije vlastitih softverskih rješenja i usluga. Tvrtka pruža ICT rješenja za različite industrijske vertikale uključujući financijski sektor, javnu upravu, administraciju i telekom industriju, a njezin portfelj obuhvaća: rješenja i usluge za bankarsku industriju; mobilna i sigurnosna rješenja; nabavu, instalaciju i ostale usluge vezane uz kartice, bankomate, EFTPOS terminale i drugu terminalnu opremu; usluge integracije te isporuku i implementaciju ICT sustava i opreme; i rješenja i usluge za općenito poslovanje i telekomunikacijski sektor.

Asseco SEE zapošljava više od 1.200 ljudi, a trenutno imaju otvoren natječaj za dodjelu stipendija redovnim studentima diplomskog studija Fakulteta Elektrotehnike i Računarstva. Više o natječaju, ali i poslovanju Grupe otkrila nam je gospođa Magdalena Knežević (HR Manager).

Možete li opisati viziju i misiju vašeg poslovanja te objasniti na koji način vaši zaposlenici doprinose ostvarenju tih vrijednosti?

Naša vizija je biti prepoznati kao vodeća IT tvrtka u regiji koja nudi najbolji omjer kvalitete rješenja u odnosu na cijenu istih. Kroz našu misiju ovo postižemo našim rješenjima temeljenim na naprednim tehnologijama, a kojima pomažemo našim klijentima da  budu inovativni i uspješni te da se pozicioniraju ispred konkurencije na tržištima na kojima djeluju.

Neupitno je da su nam pri tomu najvrjedniji resurs naši ljudi, bez njih ništa od navedenog ne bi bilo moguće. A kako se radi o vrlo mladoj populaciji, većinom IT stručnjacima, mi  njegujemo kulturu sljedećih korporativnih vrijednosti:  Integritet kao  temelj svih naših korporativnih i individualnih vrijednosti -  poštivanje, moralne vrijednosti i pravednost u međusobnim odnosima; Inovativnost,  njegujemo i potičemo kreativnost kroz  usmjerenost na rezultat; Najbolji ljudi, naši zaposlenici temelj su naše izvrsnosti, zbog čega zapošljavamo izvanredne talentirane ljude u čiji profesionalni razvoj rado ulažemo;. Pravedno vodstvo, nenaglašena hijerarhija, pravednost, mentoriranje i razumijevanje u svakodnevnom poslovanju; Strast i zabava u poslu, radimo ono što volimo i što nas istinski veseli. A također, ne manje važno -  ne zaboravljamo se zabavljati :)

Objavili ste natječaj za tri stipendista. Kako će izgledati selekcijski postupak koji studenti moraju proći i kakav profil kandidata preferirate?

Prvi krug selekcije  obuhvaćat će standardno psihologijsko testiranje i intervjue, dok će drugi krug podrazumijevati i razgovore s voditeljima naših IT odjela.

Profil kandidata koji preferiramo su upravo oni mladi motivirani ljudi koji posjeduju potencijal, strast i želju za učenjem i upoznavanjem naprednih tehnologija.

Što znači postati Asseco SEE stipendist i koja pravila pritom studenti moraju poštivati?

Cilj ovog projekta je ulaganje u mlade i ambiciozne studente, tako da ne postoje stroga pravila kojih se studenti moraju pridržavati. Međutim, nastojat ćemo ostaviti prostora za daljnju suradnju s našim studentima i to kroz edukaciju studenata za vrijeme studiranja  i pružanje mogućnosti za zaposlenje nakon završenog fakulteta.

Otvara li ova stipendija mogućnost zaposlenja u tvrtki?

Naravno. Želimo pružiti ovu mogućnost studentima, jer će im rad s naprednim tehnologijama u najvećoj IT kompaniji u regiji dati najbolji mogući temelj u budućoj karijeri IT stručnjaka.

Općenito, kakve se prilike za razvoj i napredovanje pružaju mladim zaposlenicima koji se zaposle u vašoj tvrtki?

Naša politika je konstantno ulaganje u razvoj naših ljudi, bilo to kroz edukacije, međunarodne treninge, rotacije radnih pozicija, unapređenja ili nagrade za posebna postignuća zaposlenika koje se dodjeljuju na polugodišnjoj razini. Dakle, svaki zaposlenik naše kompanije ima priliku za razvoj i napredovanje.

Koja biste znanja i vještine istaknuli kao neophodne za uspješan razvoj karijere u vašoj tvrtki?

Istaknula bih samo dvije stvari, a to su motivacija i ljubav prema IT-u. Na tome možemo lako graditi daljnje karijere naših zaposlenika :)

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.