Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Osvojite jednu od 12 MBA stipendija!

MojPosao i Educentar nagrađuju hrvatsku poslovnu javnost stipendijama za međunarodno akreditirane MBA programe.

Osvojite jednu od 12 MBA stipendija!

Kandidati koji se prijave na natječaj imat će priliku osvojiti jednu od 12 stipendija na COTRUGLI Business School u vrijednosti od 105.000 eura. MBA program je vodeći standard svjetske poslovne edukacije, koji polaznicima donosi veću konkurentnost prilikom zapošljavanja ili napredovanja u karijeri. Prema podacima servisa MojaPlaća.hr “Ispitanici sa završenim MBA programom imaju u prosjeku 36% višu plaću od magistara struke, a 58% višu plaću u odnosu na prvostupnike”.

Uvjeti za prijavu

Selekcijskom procesu možete pristupiti ukoliko znate engleski jezik, završili ste fakultet i imate potrebno radno iskustvo (ovisno o programu za koji se prijavljujete). Stipendije dodeljujemo za dva različita programa, a u svakoj kategoriji dodeljuje se jedna puna i pet polovičnih stipendija:

Executive MBA program je namijenjen višem managementu i poduzetnicima. Uvjeti za prijavu za stipendiju su minimalno 5 godina relevantnog radnog iskustva, završen fakultet i znanje engleskog jezika. Predavanja se održavaju jedan produženi vikend mjesečno (od petka do nedelje), u Zagrebu.

MBA program je pripremljen za potrebe junior managera. Uvjeti za prijavu su minimalno tri godine radnog iskustva, znanje engelskog i fakultetska diploma. Program se održava u tjednim modulima na različitim lokacijama u regiji. Oba programa su koncipirana tako da polaznicima omogućuju minimalan izostanak s radnog mjesta.

Gdje se prijaviti?

Proces za prijave se sastoji od 2 kruga. Prvi korak je on-line prijava koju možete napraviti ovdje. U sklopu on-line prijave dobit ćete aplikacijski materijal na engleskom koji treba ispuniti i vratiti mailom najkasnije do 1. travnja u ponoć. U drugi dio selekcijskog procesa bit će pozvani najbolji kandidati, a finalna selekcijska procedura i testiranje bit će održani 27. i 28 travnja (subota i nedjelja) u Zagrebu.

Iskustva dosadašnji stipendista

Stipendijski proces na COTRUGLI Business School oduvijek mi je bio vrlo zanimljiv i izazovan. Moram priznati da sam skupljala hrabrost za prijavu jer nisam bila sigurna da i ja to mogu. Nakon osvajanja stipendije znam da mogu, a možete i Vi!

Ana Hajnal, Finance Manager, ROCHE

Već samim sudjelovanjem u procesu natječaja za stipendije ulazite u pozitivno okruženje sudionika s različitim profesionalnim iskustvima, ali istim ciljem: učenjem i daljnjim unapređivanjem svojim vještina. Executive MBA stipendija mi je omogućila pristup novim znanjima i iskustvima i kontinuirano ulaganje u sebe. Prijavite se i Vi!

Nikolina Dizdar Čehulić, Regionalna voditeljica za JI Europu, GBS General Electric

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.