Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

HNS traži volontere

Hrvatski nogometni savez dao je novu priliku onima koji nisu uspjeli doći do ulaznica za Hrvatsku - Srbiju objavivši natječaj za volontiranje na utakmici u Maksimiru 22.3.

HNS traži volontere

Nakon što je objavljeno da su ulaznice za kvalifikacijsku utakmicu između Hrvatske i Srbije na Maksimiru (22.3.) planule u rekordnom roku, Hrvatski nogometni savez pružio je novu šansu da svjedoče susretu, onima koji nisu bili te sreće da dođu do traženog papirića, piše 24sata.

Naime, HNS je na svojoj službenoj stranici objavio natječaj za volontere koji bi htjeli raditi na utakmici.

"Budite dio jednog od najznačajnijih sportskih događaja u 2013! Kako bi osigurali kvalitetnu organizaciju na stadionu Maksimir tražimo odgovorne i komunikativne osobe za pomoć u sljedećim aktivnostima: rad u akreditacijskom centru, rad na opremanju stadiona, rad na poslovima promocije, rad u zoni za navijače, sudjelovanje u organizaciji Dana nogometa, rad na distribuciji informacija i usmjeravanje gledatelja na stadionu.

Za vas smo pripremili prepoznatljivu službenu uniformu, dnevnu kartu za prijevoz u gradu Zagrebu i dnevni obrok, potvrdu o volontiranju. Ukoliko ste punoljetni i imate osiguran smještaj u gradu Zagrebu te ste voljni sudjelovati, molimo vas da ispunite obrazac najkasnije do 28.02.2013. te nam ga pošaljete na volonteri@hns-cff.hr", stoji u priopćenju HNS-a.

Izvor: 24sata

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.