Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

MBA je katalizator za uspješnu menadžersku karijeru

Prijavite se na natječaj i osvojite jednu od 12 stipendija za međunarodno akreditirani MBA program COTRUGLI Business School!

MBA je katalizator za uspješnu menadžersku karijeru

MojPosao i Educentar omogućuje hrvatskoj poslovnoj javnosti stipendije za Executive MBA i MBA programe COTRUGLI Business School vrijedne 105.000 eura. Prvi krug traje do 1. travnja 2013., do kada se kandidati koji zadovoljavaju uvjete za stipendije mogu prijaviti ovdje. Drugi krug se sastoji od  intervjua s predstavnicima škole, a najbolji kandidati će biti pozvani u selekcijsko finale 27. i 28. travnja u Zagrebu.

Što je MBA?

MBA program (Master of Business Administration) je vodeći standard poslovne edukacije u svijetu. Program uzima u obzir sve glavne aspekte poslovanja te pokriva hard skills potrebne za obavljanje određenog posla, kao i soft skills (komunikacija, prezentiranje, pregovaranje) vezane za osobni razvoj pojedinca. "COTRUGLI MBA program donosi sustavan i cjelovit pristup managerskom obrazovanju i kao takav je katalizator za uspješnu menadžersku karijeru.“, kaže Lana Dojčinović, izvršna direktorica škole.

Što MBA donosi Vama?

Poslovni ljudi danas posvećuju veliku pažnju kvaliteti i praktičnosti programa s naglaskom na brz povrat uložene investicije. MBA programi razvijaju liderske kompetencije polaznika, a idealan rezultat pohađanja programa je transformacija polaznika iz managera u lidera kroz nova znanja, networking i razumijevanje poslovanja na globalnoj razini.

Što MBA donosi Vašoj tvrtki?

Slanjem zaposlenika na MBA program, kompanije potiču korporacijsko poduzetništvo te izvlače iz svojih zaposlenika maksimalan potencijal. Na taj način osiguravaju konkurentnost na tržištu pomoću najvrjednijih resursa – svojih zaposlenika. Najveći povrat investicije tvrtka osigurava u slučaju kada odluči educirati tim djelatnika. Tada oni rade na konkretnom poslovnom planu usmjerenom na razvoj vlastite kompanije (intrapreneurship).

Jedna od prošlogodišnjih dobitnica stipendija je Ula Barišić, HR managerica za Fedex/Rhea koja zbog svoje funkcije ima uvid u individualne i kompanijske benefite MBA programa: “U današnje vrijeme se sve više stavlja naglasak na ulogu HR-a kao strateškog partnera  koji  sudjeluje u procesima razvoja kompanije. Cotrugli EMBA mi omogućuje stjecanje primjenjivih znanja iz svih područja rada kako bih mogla što uspješnije doprinijeti poslovanju svoje kompanije. Unaprijedite svoju karijeru i prijavite se za COTRUGLI stipendije!”

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.