Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Objavljeni novi natječaji za ‘poslove iz snova’!

Ako ste propustili dosadašnje oglase za najbolje poslove na svijetu, nema problema, Australija se pobrinula za šest novih!

Objavljeni novi natječaji za ‘poslove iz snova’!
Jeste li ikada željeli obilaziti festivale i druga različita događanja te pisati ili, još bolje, tweetati o tome? Ili biti avanturist koji će putovati Australijom i upoznati lokalno stanovništvo?
 
Pa još recimo da vam sve to netko plati.
 
Npr. da za šest mjeseci boravka u Australiji dobijete budžet od 100.000 australskih dolara (78.000 eura), od čega je polovica iznosa vaša plaća, a druga služi za pokrivanje troškova života...
 
Evo, sada za tako nešto imate priliku jer Australija traži šestero ljudi koji će raditi poslove iz snova!
 
Natječaj traje do 30. travnja, a zainteresirani kandidati moraju poslati video od 30 sekundi u kojem objašnjavaju zašto su baš oni idealan kandidat za neki od tih poslova.
 
Naime, osim avanturista i osobe koja će obilaziti razna događanja traže se još i fotograf, rendžer u parku te degustator no, posebno je atraktivan posao ‘čuvara u divljini’ čiji je zadatak ‘buditi klokane’ i ‘plivati s delfinima’.
 
Ako ste zagrizli, imajte na umu da je u prva dva sata, nakon objave oglasa, pristiglo već 8.000 prijava. Stoga budite originalni jer, konkurencija je stvarno velika!
 
Izvor: 24ur
 
 
 
 
 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.