Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Što dijeli uspješna poduzeća od onih koja to nisu?

Želite saznati kako privući najbolje talente, razviti buduće vođe, zadržati ključne kadrove u organizaciji te ispitati realnost upravljanja talentima na primjeru dobrih praksi poduzeća?

Što dijeli uspješna poduzeća od onih koja to nisu?

Pridružite nam se na seminaru UPRAVLJANJE TALENTIMA – NAJBOLJE PRAKSE od 16. do 17. travnja 2013. na IEDC – Poslovnoj školi Bled. Seminar će voditi profesor Phillip Stiles iz Poslovne škole Judge Cambridge, Velika Britanija.

Steknite znanje i vještine koje će vam pomoći u prepoznavanju i razvoju talentiranih pojedinaca   - ključnom faktoru koji dijeli uspješna poduzeća od onih, kojima to ne polazi za rukom. Seminar je zasnovan na radu u grupama, praktičnim primjerima iz poduzeća te interakciji među sudionicima.

Predavaču će se pridružiti gostujući govornik, gospodin Peter Hajdu, generalni direktor Cisco SEE, koji će vam predstaviti praktično iskustvo upravljanja talentima u poduzeću.

Pročitajte više informacija

Prijaviti se možete putem linka

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.