Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Traži se profesionalni spavač

Hotel u Finskoj objavio je oglas za 'profesionalnog spavača' koji će provesti 35 dana testirajući krevete u njihovim sobama i pisati o tom iskustvu.

Traži se profesionalni spavač

Zvuči jednostavno, no postoji i jedno 'ali'. Idealan kandidat mora perfektno znati engleski i finski jezik, a znanje ruskog dodatni je plus. Osim toga, mora biti 'dinamična osoba koja će pisati kvalitetan blog' o svom iskustvu u hotelu tj. o svojim dojmovima tijekom 35 noći provedenih u testiranju svih hotelskih soba.

Na ideju o neobičnom oglasu u hotelu su došli kako bi skrenuli pažnju na činjenicu da je hotel, nakon duljeg prioda zatvorenosti radi renoviranja, ponovno otvoren. 

Inače, hotel je smješten na vrhu jedne povijesne građevine u Helsinkiju, nedaleko željezničke i autobusne stanice te u blizini turističkih atrakcija, parkova, kazališta i restorana. 

Tijekom turističke sezone cijena smještaja kreće se između 66 i 130 funti po noćenju pa će onaj, tko dobije posao, uštedjeti i znatnu količinu novca tijekom ljetnog odmora jer će ovaj posao morati obavljati tijekom ljetnih mjeseci.

Inače, oglas je aktivan od 17. ožujka do kraja travnja, a do sada se prijavilo već 600 potencijalnih spavača.

Izvor: Daily Mail 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.