Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ina zapošljava 60 mladih talenata

Ina je otvorila četvrti po redu Growww natječaj u sklopu kojeg se mladim talentima koji imaju do dvije godine radnog iskustva nudi mogućnost zaposlenja na jednom od 60 otvorenih radnih mjesta u Ina grupi, izvijestili su danas iz Ine.

Ina zapošljava 60 mladih talenata

Natječaj je otvoren jučer, a uz matičnu kompaniju Inu, mladi se na natječaju mogu prijaviti i za radna mjesta u kompanijama STSI, TRS, Maziva i Prirodni plin.

Iz Ine kao novost ovogodišnjeg Growww natječaja ističu mogućnost prijave za radna mjesta u sjedištu MOL grupe u Budimpešti, gdje će pripravnici stjecati profesionalno iskustvo u multikulturalnom okruženju i među kolegama iz svih zemalja u kojima djeluju kompanije članice MOL grupe.

Ina se na pokretanje Growww programa odlučila 2010. godine. Svi su dosadašnji natječaji imali veliki uspjeh s više tisuća prijava, pa je u protekle tri godine Ina zaposlila više od 300 visokoobrazovanih pripravnika, navodi se u priopćenju.

Pripravnički staž u Ini odabranim kandidatima nudi profesionalni razvoj pod vodstvom mentora, timski rad i stručno usavršavanje, a onima koji zadovolje zadane kriterije za vrijeme jednogodišnjeg staža nudi se ugovor na neodređeno vrijeme.

Kao tražene profile i ove godine iz Ine ističu najbolje među diplomiranim studentima i talentima iz područja strojarstva i naftnog inženjerstva, geologije, ekonomije i poslovnog upravljanja, no i ostalih usmjerenja.


Svi zainteresirani prijave za ovogodišnji Growww natječaj mogu podnijeti do 3. svibnja isključivo putem online registracije na Ininoj web stranici (www.ina.hr/growww), odnosno putem linka (www.ina.hr/karijera).


Izvor: liderpress.hr

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.