Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Foto natječaj: Osvoji vikend u Dubrovniku, a možda i posao!

Povodom ulaska Hrvatske u Europsku Uniju 1. srpnja, Foto dani mladih organiziraju natječaj za najoriginalnije slike Lijepe Naše.

Foto natječaj: Osvoji vikend u Dubrovniku, a možda i posao!

Projekt „Najbolje u Hrvatskoj za EU“ omogućava mladima da prikažu Hrvatsku iz vlastite perspektive i osvoje vikend za dvoje u Dubrovniku, a ako bude sreće, jednog od fotografa čeka i posao.

U slučaju da pobijedite, vaše fotografije će se naći na razglednicama koje će preplaviti cijelu Europu, a u Hrvatskoj će se održati i izložba.

Sve što trebate napraviti je poslati fotografije najkasnije do 25. svibnja na mail info@fotodanimladih.com.hr ili putem web stranice www.fotodanimladih.com.hr

Motive koje možete slikati su već odabrali građani na portalu  www.NAJBOLJEuHRVATSKOJ.info, a na vama je koje ćete prikazati u najboljem svijetlu: prirodu, ljude, povijest, zabavu, sport, proizvode i slično. 

Također, imate priliku izabrati i koji su vaši favoriti te dati novi prijedlog. Sretnog pobjednika očekuje vikend za dvoje u Villi Dubrovnik, a jednog od fotografa i ponuda za posao.

Mladi fotograf smije imati maksimalno 25 godina, a dopušteno je poslati najviše 33 fotografije različitih motiva po jednoj županiji, što ne znači da ne smijete poslati još slika. Dopušteno vam je poslati dodatne 33 fotografije, ali motiva iz druge županije. 

Više o natječaju pročitajte ovdje.

Izvor: Moj faks 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.