Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Zaposlite se u udruzi Prijatelji životinja

Udruga Prijatelji životinja poziva sve koji su prijavljeni na Zavodu za zapošljavanje više od godine dana i zainteresirani su za zapošljavanje preko Javnih radova na šest mjeseci da pošalju svoje životopise.

Zaposlite se u udruzi Prijatelji životinja

Udruga Prijatelji životinja poziva sve koji su prijavljeni na Zavodu za zapošljavanje više od godine dana i zainteresirani su za zapošljavanje preko Javnih radova na šest mjeseci da se jave, odnosno pošalju svoju zamolbu i životopis na e-mail: prijatelji.zivotinja@inet.hr.

Također, postoji mogućnost za stručno osposobljavanje za one koji imaju manje od godinu dana radnoga staža.

Slobodno radno mjesto se odnosi na Zagreb, no veselimo se vašim prijavama i iz drugih gradova. 

Udruga Prijatelji životinja zasniva se na želji i upornosti pojedinaca da ovaj svijet učine ljepšim mjestom za sva živa bića.Za ostvarivanje ciljeva za opće dobro potrebno je ponajprije srce za životinje i želja za sudjelovanjem u promjeni našeg odnosa prema životinjama, okolišu i nama samima. Poslovi su, prije svega, uredski i većina vremena provodi se za računalom i uz telefon. Sastoje se od sudjelovanja ili samostalnog rada na organiziranju kampanji, projekata i servisa koje Udruga vodi. Važna je volja za učenjem i sklonost timskom radu.

Financijska situacija je loša i zato Udruga mora koristiti mogućnosti zapošljavanja preko Javnih radova ili drugih pogodnosti Zavoda za zapošljavanje, no to je ujedno i lijepa prigoda za sve one koji je prepoznaju i imaju uvjete da je iskoriste.

Iskoristite priliku i radite za dobrobit životinja, planeta i cijele zajednice.

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.