Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Posjetite sajam poslova na FER-u!

I ove godine Savez studenata FER-a organizira JobFair - sajam poslova koji omogućava studentima tehničkih fakulteta da pobliže upoznaju potencijalne poslodavce, a tvrtkama svoje buduće zaposlenike.

Posjetite sajam poslova na FER-u!

Ukoliko ste matematičar, FER-ovac ili neki drugi srodni fakultet, u srijedu imate priliku posjetiti Sajam poslova na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. Predstavljat će se poznate domaće i multinacionalne tvrtke koje su u potrazi za mladim intelektualcima.

U srijedu, 15. i 16. svibnja će svi studenti tehničkih fakulteta moći posjetiti JobFair ili Sajam poslova koji organizira Savez studenata FER-a. Sajam se održava na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, a svi zainteresirani će imati priliku upoznati domaće i multinacionalne tvrtke. 

Studenti će se moći informirati o firmi koja ih zanima, saznati sve o zaposlenju i napretku u tvrtci te bolje upoznati domaće tržište rada. Također, osim predavanja o samim firmama, na info-štandovima ćete moći ispuniti životopis i uručiti ga poslodavcu.

Područje koje pokriva Sajam je ICT (Information and Communications Technology), ali i druge injženjerske grane -  strojarstvo, elektrotehniku i energetiku.

Ovo je prava prilika da se povežete s poslodavcima i osigurate budućnost.

Više informacija na webu: jobfair.com.hr.

Izvor: mojfaks.com

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.