Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Mario Ančić dobio posao u pravnoj službi NBA lige

Mario Ančić je nastavio studij u SAD-u, na sveučilištu Columbia, gdje je magistrirao, a uskoro će početi raditi u pravnom odjelu centrale NBA lige u New Yorku.

Mario Ančić dobio posao u pravnoj službi NBA lige

Početkom lipnja Mario Ančić krenut će u novu karijeru koja će dostići, možda i nadmašiti, sve što je ostvario u tenisu, koji je u najboljim godinama morao napustiti, a bio je i sedmi tenisač svijeta te polufinalist Wimbledona.

Ančić, koji je nastavio studij u SAD-u, na sveučilištu Columbia, gdje je magistrirao, uskoro će početi raditi za NBA ligu, u pravnom odjelu centrale NBA lige u New Yorku. Bio je to posao visoko na rang-listi mnogih, no, između velikog broja kandidata, govori se o brojci većoj od tisuću, NBA liga izabrala je samo dvojicu. Ančića i jednog Amerikanca.

Za sve koji poznaju Marija Ančića, ovo nije iznenađenje. Dok je gradio tenisku karijeru i bio aktivan igrač, diplomirao je na Pravnom fakultetu u Splitu. Promociju je imao dan nakon što je Hrvatska u Davis Cup dvoboju 2008. u Dubrovniku svladala Italiju, a Mario donio oba singla te sudjelovao u pobjedi u paru.

Izvor: Jutarnji list 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.