Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Zanima vas kako pokrenuti vlastiti posao i realizirati ideje?

Ako vas zanima kako pokrenuti vlastiti posao, realizirati ideje i želite čuti iskustva onih kojima je to uspjelo, posjetite četverodnevna predavanja i radionice u sklopu projekta "poKRENI posao" na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Zanima vas kako pokrenuti vlastiti posao i realizirati ideje?

Projekt koji organizira Studentska udruga "TIM" održat će se od 20.do 23.05.2013. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. U goste dolaze stručnjaci iz različitih institucija koje aktivno sudjeluju u razvoju poduzetništva u Republici Hrvatskoj. 

Predstavnici institucija će vas prvog dana projekta upoznati sa svojim radom i načinima na koji vam mogu pomoći u realizaciji poduzetničke ideje na tržištu. Kako bi se bolje upoznali sa trenutačnom situacijom u poduzetničkom svijetu, te se unaprijed pripremili na moguće prepreke uspješnoj realizaciji ideje i prodoru na tržište, održati će se okrugli stol na temu "Uloga poduzetništva u hrvatskom gospodarstvu - izazovi, prilike, prijetnje".

Tijekom tri dana će uspješni poduzetnici iz različitih gospodarskih sektora predstaviti svoj put do uspjeha.

RASPORED PREDAVANJA na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu 20.05.-23.05.2013.

20.5.2013.

Dv. 23

12.15-12.30 Svečano otvaranje

12.30-13.30 Predstavljanje rada institucija: HBOR, HUB, Razvojna agencija Zagreb, ZIP

Dv. 3

14.00-15.30 Okrugli stol "Uloga poduzetništva u hrvatskom gospodarstvu - izazovi, prilike, prijetnje": HBOR, Razvojna agencija Zagreb, Five minutes - Luka Abrus, CRANE - Hrvoje Prpić

21.05.2013.

Dv. 6
12.00-14.00 "Ideja - prvi korak prema uspjehu"
Five Minutes - Luka Abrus
FIVE MINUTES –poduzeće specijalizirano za razvitak mobilnih aplikacija; klijenti s kojima uspješno surađuju dolaze kako sa europskog tako i sa američkog tržišta. 

22.05.

Dv. 3

13.00-14.00 Financiranje poduzetništva u RH: Splitska banka
14.00-16.00 Kako osnovati poduzeće? Bruketa & Žinić
Bruketa&Žinić OM Zagreb je druga najučinkovitija neovisna reklamna agencija na svijetu (Effie Index 2012.) i jedna je od najviše nagrađivanih reklamnih agencija u jugoistočnoj Europi s preko 400 međunarodnih nagrada.

23.05. "Priče uspješnih poduzetnika"

Dv. 5
10.00 RIMAC automobili
RIMAC automobili - je hrvatska tvrtka za proizvodnju vrhunskih električkih vozila osnovana 2009. godine . Rimac Automobili je razvio i predstavio automobilski koncept električnog automobila Concept_One, koji je kasnije krenuo u serijsku proizvodnju.

Dv. 3
12.00 Ulixtravel
Ulixtravel -Poduzetnik koji ima puno toga za reći, pokrenuo je vlastiti posao, proširio se u 3 države, među prvima koristi gerilski marketing(svi se sjećamo reklame AVIOKARTE.hr na Savskom mostu).

13.00 ICTBusiness.info 

ICTBusiness.info - hrvatski web portal koji nudi najaktualnije, najvjerodostojnije, informacije iz područja informacijskih i telekomunikacijskih tehnologija, svijeta poslovanja i leadershipa, novih tehnologija i energetske učinkovitosti.

14.00 ELFS
Mladi dizajneri koji su se po završetku studija upustili u avanturu i postali vodeći na hrvatskoj modnoj sceni.

Cilj ovog projekta je upoznati studente sa mogućnostima koje im pokretanje vlastitog poduzeća pruža, ali i sa mogućim problemima i preprekama koji će sigurno dočekati one koji imaju ambiciju za pokretanje vlastitog biznisa, ali će nakon sudjelovanja na ovom projektu imati priliku biti spremnijii na potencijalne prijetnje te ih uspješnije prevladati. 

Iskoristite ovu priliku i budite spremni na izazove s kojima se suočavaju poduzetnici početnici. 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.